Aca

Pančevo

Član od: 03.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Postovanje! Prosto nisam mogao verovati da cu davati negativan komentar/ocenu bas iz razloga kada neko kao Aleksandar ima 360 pozitivnih ocena covek pomisli da je sve u redu I upusti se u online trgovinu. Kupio sam pokvaren tj zablokiran telefon IPhone 8! Sam pocetak komunikacije: ’ Druze ( izvini, mi se poznajemo? ) pa ne mogu ti ja slati vise slika, video , to kod mene nema, ja tako ne radim, nemam vremena’ je bio vise nego nekulturan, neozbiljan i odbojan za mene, nazalost. Kao I svaki kupac pitao sam za vise informacija, slika kako bih doneo odluku. ‘Ja sam trgovac 4 godine’ meni ne predstavlja nista! Istog trgovca sam vise puta zvao i ni jednom mi se nije javio. Zasto? - Mozda sam samo hteo da se zahvalim I pohvalim Vasu robu tj telefon? Platio sam 210e za IPhone 8 preko Bexa i nakon 30ak minuta sam ih zvao da povratim svoj novac ali naravno nije moglo. Telefon nije u funkciji, telefon je zablokiran , ne mogu nista da uradim posle visecasovnog pokusaja I ovo nije bilo receno od strane prodavca ‘Trgovca’ . Uzeo sam sebi za pravo i odneo kod majstora, sto Aleksandar ne zna naravno kada se ne javlja na jedan jedini broj koji je ostavljen na sajtu Kupujem/prodajem. Ne znam jel ovo svesno uradjeno ili ne ( mozda se stvarno telefon sam od sebe na putu ka meni zablokirao, smrzao) ali nije ljudski nije lepo. Srdacan pozdrav! !
Prva stvar pise lepo velikim slovima zvati posle 14h ,za nepismene! Druga , ne prodajem ljudima neispravne stvari ,cak i na polovnu robu dajem garanciju 5 do 7 radnih dana,ovo sto ste izmislili zadrzjite za sebe ,ide prijava na kp!!!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Odmah da navedem da se posle duze nego potrebnog razgovora prodavac ipak slozio da uplati pola novca potrebnog za popravku ostecenja koje nije naveo u oglasu. Ipak smatram da ne moze dobiti pozitivnu ocenu jer se po mom misljenju ogrebotine ekrana koje se nisu videle na slikama ne smeju izostaviti u opisu oglasa. Takodje kada sam mu to spomenula rekao je da ne brinem, imam garanciju nedelju dana, a posto su se ogrebotine pocele siriti i u servisu su rekli da je to zbog koriscenja loseg lepka pri zameni ekrana, odluclila sam se da vratim telefon sto je on odbio iako je to njegova krivica. Na kraju je ispao delimicno korektan, iako nisam sasvim zadovoljna kako je sve ispalo i da sam znala za ogrebotine telefon ne bih ni kupila. Savetujem da trazite dodatne slike/informacije jer mu ocigledno nije problem da precuti ostecenje i kasnije ne zeli da odgovara za njega.
Za taj novac sto ste uzeli telefon samsong s4, nemoztjete nikad da dobijes u odlicnom stanju, Garanciju sam dao na ispravnost ne na ogrebotine!

Konzole i igrice > Xbox | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Oglas je varljiv, igra nije u stanju kako je opisano.
Kupac se javlja posle nedelju dana da mu je igrica losa! Pre slanju svaki predmet testiram,igrica radi bez ikakvih problema, Cak sam i primio nazad da mi se vrati igrica!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.