Aca

Šabac

Član od: 27.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli > Peugeot

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Najgora kupovina ikada. Izvarao me kao niko nikad vjerovao sam mu na rijec i to je bila greska
Gospodine preposteni, obzirom da ste toliko posteni trebaliste malo to da opisete kakoste to ,,izvarani,, bar toliko se ocekuje od postenog coveka... ili nemate sta da napisete posto je istina skroz drugacija... sta ste trazili da kupite toste i dobili a to sto vi neznate sta vama tacno treba izvinite tu ja ne mogu nista. samo procitajte kako glasi tekst njegovog oglasa, ko se razume u ovu tenatiku zna da je ovo sirok pojam. upoznat je tacno od kog je modela masina i ostali detalji na sta je potvrdio da je bas to sto mu je potrbno, da bi posle izvesnog vremena gospodin utvrdio da je pogresio i da mu ne odgovara. Veoma neprijatno ISKUSTVO SA OVIM CLANOM. a kada smo kod varanja moram da napomene da ovaj gospodin nije uopste iz Beograda kako se predstavlja nego je iz Podgorice. BUDITE OPREZNI. VEOMA VEOMA neprijatno iskustvo da nema reci da se opise|||

Motocikli > Kineski skuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

ponudio mi je karburator koji ima sraf za stelovanje vazduha i tvrdio da je ispravan. kada mi je stigao karburator taj sraf je bio polomljen pri vrfu i nije postojao nacin da se osrafi. Oprezno sa ovim clanom.
Poslao sam coveku taj karburator bez ikakve novcane nadoknade da iskoristi sta moze sa njega eto kako on uzvraca... ali dobro ima svakakvih ljudi!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.