Aca

Veliko Gradište

Član od: 13.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodat mi je radio kao potpuno ispravan , medjutim kada je stigao kaseta ja radila ali premotavanje nije , culo se bucno krcanje zupcanika . Doticni mi je obecao 500 dinara kao odstetu a ja da pokusam da ga popravim. Proslo je devet dana i nije uplatio ni dinar i odmah mi je blokirao komunikaciju. Sramota njegova prodao obraz za 500 dinara.
Doticni preprodavac kasetofona je hteo da dobije bas dzabe on se nalazi blizu mene rekao sam mu da donese kasetofon meni nazad i pokaze to da ne mota kako treba ja mu vracam novac on nije hteo zato sto zna da laze nego je trazio uporno 500dim ja se nebih brukao za 500din a ja nisam nikog prevario na kp vide se moje ocene do sada nego klasican preprodavac hteo je za 1300din da uzme potpunpo navodim potpuno ispravan kasetofon koji vredi puno vise a on to zna kada je zvao pricao je drugo a posle poceo da me ucenjuje negativnom ocenom za 500din eto kakvim se poslom on bavi savetujem ostale clanove izbegavajte takve toliko o njemu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.