Aca74@live.com

Vranje

Član od: 19.03.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Satelitski prijem - oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek koji pažljivo bira reči za opis onoga što prodaje da bi kad predmet stigne JA bio kriv što nisam sve pitao. Ako čovek kaže da je nešto ispravno, nemam šta da pitam. Ovde je slučaj da je on ispravnost ispitivao uključivanjem u struju bez detalja da li risiveri nalaze kanale, da li uopšte podržavaju sistem u srbiji. Realno stanje je da sam poručio 3 kablovska risivera a stiglo mi je 2 kablovska i jedan antenski koji su zastareli i za strano tržište i pritom NEupotrebljivi. Iako sam dobio sve sa slike JA sam kriv što nisam proveravao oznake i specifikacije na Googlu. O povraćaju ni govora. . Još mi gospodin kaže - kako da znam da nisi nešto čačkao! ? Ovo u životu nisam doživeo. Svim budućim kupcima savetujem oprez i VEOMA detaljno ispitivanje o tome šta kupuju.
Ja se izvinjavam sto gospodinu nisam risivere odneo na institut da utvrde ispravnost u detaljima poput zastarelosti,kompatibilnosti sa njegovim kablovskim sistemom i naj bitnije dali ce mu se svidjati ili ne. Naime radi se o tome da je on kupio robu sa slika na kojima se jasno vidi sta se prodaje i u opisanom stanju-ispravni sto i jesu,a sto nije proverio dali oni njemu odgovaraju nikako ne moze da bude moja krivica. Ovo je prvi slucaj da je neko nezadovoljan kupljenom robom od mene,jer se uglavnom trudim da verodostojno slikam i opisem robu koju prodajem.A na kupca je da odluci dali ce kupiti ili ne .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.