Aca91

Ub

Član od: 01.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Kreveti i dušeci

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Noćni ormarići su delimično kao na slici. Ima primetna oštećenja na ivicama, fioke ne naležu kako treba ( ne zatvaraju se do kraja), ormarić nije u libeli, kriv je. Prodavac ignoriše poruke nakon prosleđenih slika proizvoda koji mi je poslao.
Ne vredi ja ne mogu da odgovaram za kurirsku sluzbu, zato vise ne saljem nikom namestaj samo licno. Inace nije sporno vratio bih novac, da ste trazili, ali vama je bitnije da ocenite negativno...

Nameštaj > Police

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Policu je poslao polomljenu, kant traka iskrzana, police su uzas. Nije poslao kad je rekao vec sutradan . Postarina nije koliko je gospodin rekao. NE PROPORUCUJEM SARADNJU SA CLANOM.
Police sam ponudio da zamenim i ako nije do mene vec do kurirske sluzbe ako uopste postoji ostecenje. Ali ovo je namerno uradjeno od strane konkurencije da se da negativna ocena.

Motocikli > Kineski skuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu je pisalo Sprint Max, sto je naknadno prepravljeno na Sprint sport. Na slikama se ne vidi da je kadica sedista totalno unistena i da je sve neupotrebljivo. Bruka se za male pare! !!
Ne brukam se ja za male pare vec bi ti za 500din da kupis sediste koje je 3000 nemam komentar uopste...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.