acko

Ub

Član od: 03.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Zvučnici za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi zvucnik od 15cm a prodavao woofer od 20cm. Nije hteo da mi vrati novac a ja njemu zvucnik. Kao poslacu ti woofer ali od toga nista. Ne preporucujen nikakvu saradnju sa ovim clanom.
tacno moja greska ,nisam izmerio zvucnik. ali cu se potruditi da vas ispostujem a vi meni ocenu da ispravite

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Slike koje je postavio su sa neta i nemaju veze sa stanjem grafičkih karti. Mi smo se dogovorili da mi pošalje dve grafičke kartice za 3200 din. On mi je odmah rekao da će mi poslati još nekih komponenti koje meni ne trebaju. .. Kada je stigao paket u njemu su bile dve grafičke po dogovoru, jedna RAM za laptop, jedna WiFi za laptop i jedna matična ploča i sve je bilo kao da su iz kontejnera. Napisao sam mu SMS i obavestio ga o tome. Kada sam probao kartice utvrdio sam da neće da rade. Napisao sam mu SMS i tražio da mi vrati pare a ja ću njemu paket. Pošto nije odgovarao na poruke , ja sam ga zvao telefonom i on mi je rekao da će suradan da pošalje 3500 din POSTNETOM (I ZA POŠTARINU) Sutradan kad sam zvao taj broj (ili je on mene zvao, nisam siguran) javio se "njegov brat" i kao pošao je u poštu da mi uplati pare. .. Od para ni traga ni glasa, kao ide da proveri, pogrešno prezime i adresa itd. Pošiljka je poslata iz Stublina a posala je Marina Veljković iz Branislava Filipovića Sve mi pomalo liči na pomalo organizovanu prevaru i ako mi do utorka ne stignu pare ja ću ga prijaviti policiji a i prevaru na kupujem prodajem. Evo dela komunikacije sa K/P a u prijavi ću dostaviti i SMS razmenu i satnicu tel. kontaktiranja. Miroslav Pare mi nisu stigle. Ako mi ne stignu danas, ja ću prijaviti nadležnim organima.
sramota,sve je ispravno 100 posto,dve grafike maticna ddr2 2gb za laptop i wifi karta,,JOS SAM VAM I PARE VRATIO 3500DIN.vas treba tuiti a ne mene

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije poslao tablet android nego je poslao pc pocket koji je mnogo jeftiniji, laze da ce vratiti novac, zavlaci svaki dan, njegovo ime je IGOR NEDELJKOVIC, a sin mu je Acko kao sto se predstavlja, ne primajte nista sto stize od njih. Vec 10 dana me laze da ce poslati nesto drugo a nema ni toga, nasao sam na netu da se mnogi zale na njega tako da nisam ni prvi a ni poslednji tako da pazite ljudi, od mene mu ide i prijava u polocoji pa kako bude.
cudo nenapisa i da sam vratio pare. a poslo i tablet ,tako da sam ja ispravan ,tacno je da sam kasnio ali ispostovao
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.