Aco

Čačak

Član od: 13.05.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Električni

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nepoštovanje dogovora, ne preuzimanje narucene robe , odbijanja da plati troskove koje je sam izazvao, prinudjen sam da ovom veoma nekorektnom clanu dam, prvi put u trgovini ovim putem, negativnu ocenu!
Porucio sam od gospodina robu 11.4 2020, posto je bila subota trebalo je da robu posalje u ponedeljak 13.4. a ja sam ocekivao da mi roba stigne sutradan u utorak 14.4. Posto roba nije stigla pozvao sam gospodina i on mi je rekao da je roba otisla na neku drugu adresu, po njegovim recima krivicom BEX/a , da ce se vratiti njemu i da ce mi on poslati u sredu 15.4 a da ce stici kod mene u cetvrtak 16.4. Slozio sam se sa tim i napomenuo da u petak 23.4 putujem na duze vreme i da ako roba ne stigne do tog datuma necu moci da je preuzmem. Gospodin je bio vrlo neprijatan u teleffonskom razgovoru sugerisuci da ce u tom slucaju on morati da snosi troskove postarine. Licno ne razumem zasto ako je kako tvrdi greska bila do brze poste a ne do njega, u tom slucaju treba da se zali toj brzoj posti i oni su duzni da mu refundiraju te troskove. Posto mi roba nije stigla do petka 17.4 ja stvarno nisam u mogucnosti da je preuzmem bar u narednih mesec dana. Gospodin je bez ikakvog razgovora niti dogovora samnom pozurio da mi da negativnu ocenu sto po meni nije u redu zato ovim putem molim k.p. tim da ovu ocenu obrise. Napominjem da gospodin u opisu ocene iznosi neistinu da sam ja odbio da platim nekakve troskove, naime nikakvog razgovora o troskovima nije ni bilo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.