Aco

Arilje

Član od: 19.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa covekom se dogovorim da menjamo on meni telefon a ja njemu monitor u zamenu, dogovorili sve i on obeca poslace telefon i od tog dana se nije ni javljao. Slao sam mu poruke na KP i SMS nije odgovarao ni na jednu, ako se u medjuvremenu predomislio mogao mi je reci i nebi bilo nikakvih problema a neovako da me zavlaci bezveze. O svemu ovom imam prepiske sa KP da ne kaze da sam izmislio i sramota kako covek radi. ..
Molim Vas u cemu je vas problem? Nikakav posao nije radjen,vi ste ti koji ste pitali za zamenu,a ja taj koji nije prihvatio! Molim Vas,okacite sliku gde je dogovor pao,da li ste poslali monitor?Ne,u cemu sam se predomislio? Kod Vas izgleda da clan nema pravo da odbije vase zahteve?Sramota!

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Evo tebi prijatelju negativana, zato sto si bezobrazan! Poslao si mi telefon koji ni malo ne lici na onaj iz oglasa. Poslao si mi telefon bez baterije punjaca i tako to. Na displeju ima neke linije, dugme za paljenje jedva radi, a da ne spominjem to sto si mi poslao paket 4 dana nakon mog primljenog.
Telefon koji je bio u oglasima tebi je poslat,molim te postavi sliku robe koja ti je stigla,da ljudi vide u kome je problem?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.