Adam

Sombor

Član od: 09.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Oldtajmeri | Delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preuzima paket koji je uredno poslat. Izbegavajte saradnju sa ovim clanom.
Ovom članu je bilo važnije da je u pravu nego da razreši problem u svoju korist. Paket nije isporučen jer kurirska služba, koju je sam odabrao, nije odradila svoj deo posla kako treba. Nisu me ni zvali, ali jesu ostavili poruku da se nisam javio, kao i broj telefona koji sam zvao mnogo puta pa se niko nije javio. Šta sam trebao, da nikud ne mrdnem 4-5 dana jer će mi BEX pokucati na vrata čim odem? Što i jesu uradili, rekordno kasno. Nakon toga sam ponudio da mu nadoknadim ceo trošak koji je zbog ove situacije imao, što je odbio, jer mu je eto bilo draže da dodeli negativnu. Puno sreće s ovim članom i kurirskim službama, izgleda da će vam trebati.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi | SSD

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin narucio komponentu na nekoliko mesta i cekao odakle ce prvi paket da stigne kako bi taj preuzeo a ostale odbio. Nama se paket vratio a doticni odbija bilo kakvu dalju komunikaciju. Velika negativna i ne saradjujte sa ovom osobom.
Kako smo učtivi. Čuj njega: Gospodin. Hteo sam da naručim i dobio informaciju preko vibera da treba da čekam dve nedelje da stigne. Pa jesam naručio na drugom mestu, preko kp poruka kod ovog ne bih rekao koga, u najmanju ruku vrlo nestrpljivog da osudi. Prošlo je toliko vremena da sam pomislio da potvrđujem narudžbu od davno pre. NIKO nije bio iznenađeniji od mene kad je stiglo dva puta. Što niste bili brži od drugih? Pa molim vas, hajde vi pišite i objasnite šta i kako kad vas blokiraju. Pogrešio sam, priznajem. Pogrešio što sam trgovao sa tamo nekim amaterima. Niste amateri? Pa gde je fiskalni račun, da vidim koji vam je PIB? Sami odlučite da li ćete više verovati velikom trgovcu koji je uvek u pravu i bezgrešan ili meni koji priznajem da jesam pogrešio i da se desilo slučajno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.