Adam

Beograd | Zemun

Član od: 01.03.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put nekome dajem negativnu ocenu na kp i stvarno ne bih davao negativnu da nema potrebe za time. .. kupio sam laptop od Adama uvece oko 22h, racunajuci na postenje, kako sam sve do sada i kupovao, laptop sam samo brzinski pogledao i oslonio se na njegove reci "ne mora da brines, ako nesto ne valja zovi me". .. sutradan ujutru kad sam prvi put upalio laptop, on je zakucao u apdejtu i izgubio sliku, nakon toga sam poceo da zagledam laptop i primetio da je laptop otvaran, pritom i punjac koj je dao uz laptop je bio ostecen, tj pokidan i krpljen, a na oglasu je pisalo kao nov. .. Pozvao sam Adama i objasnio mu situaciju, on je trazio izgovore i izgovore kako nije to do njega i kako mi je prodao ispravan laptop i da sam ga ja pokvario. .. objasnio sam mu da se tehnikom bavimo 20godina i da nista nismo cackali oko laptopa, vec da je laptop ukljucen prvi put od kupovine i da je jednostavno zakucao u apdejtu, nakon dugog objasnjavanja pristao je da mu posaljem laptop i da on pogleda. .. nakon njegovog pregleda je ustanovio da je crkla maticna ( sto naravno nije do nas ). Pozvao me je i ponudio da mi stavi drugu maticnu sa i5 procesorom, a ja sam kupio i dao novac za i7, pristao sam na to u znak dobre volje, vratio mi je laptop sa navodno drugom maticnom i i5 procesorom, ali laptop uzasno radi i zakucava ponovo, javio sam mu se da vidimo da resimo problem i izbegnemo ovo negativno ocenjivanje, ali njegov jedini komentar je bio "nemojte me uznemiravati". .. .Ne bih nista vise dodao, pametnom dosta da shavti da od ovog clana treba da se drzi sto dalje. .. .Ne ulaziti u nikakvu saradnju sa ovim clanom, topla preporuka.
Druze evo cisto da ti odgovorim. Kada si me zvao sutra dan reko si moj cale je radio update na laptopu i posle toga vise nije hteo da upali pitao sam te dali slucajno gasio laptop kada je radio update prvo si rekao neznam mozda a onda si rekao nije kada sam ti objasnio da se laptop nesme gasiti prilikom update imam i snimak naseg razgovora da si uzeo ispravan laptop i da si me pozvao sutradan dan nakon vaseg updete sto znaci da ste vi pokvarili prvu plocu koja je bila i7 al ajde posto sam bio dobre volje i nezelim da nikoga ostetim zatrazim laptop nazad da vidim sta je laptop kada je stigao kod mene palio ali nije bilo slike jer je naravno nesto crklo prilikom vaseg nasilnog gasenja!!! OPET BUDEM FER I ZAMENIM PLOCU NAZLOST NA MOJU STETU (8000 DIN) ODRADIM NOVI SISTEM NA ISTOM HARDU JER JE WINDOWS PUKAO PRILKOM NEUSPESNOG UPDATE (NESTRUCNOG) ODARDIM SVE UPDATE PROVERIM SVE PONOVO POZOVEM NA VIBER POKAZEM MU DA JE PLOCA ZAMENJEA I SVE RADI NORMALNO CEO DAN JE KOD MENE RADIO,SUTRA DAN POSALJEM LAPTOP NAZAD KADA IM JE STIGAO ZOVE ME I KAZE LAPTOP RADI ALI HARD ZAKUCAVA JA CU TEBI OVO DA POSALJEM DA MI VRATIS PARE JA CU KUPITI NOV DRUZE JESI OZBILJAN U FAZONU OVOG MOZEMO DA ZEZAMO. A DA I PUNJAC SAM MU ZAMENIO POSTO PREDHODNI NIJE ODGOVARO DOTICNOM. SVE U SVEMU POKUSAVAS DA BUDES POSTEN AL ONO NEVALJA ZNACI BOLJE KAD SI OLOS. JOS JEDNOM IMAM SNIMAK RAZGOVORA I MOGU POSLATI KORSNCKOM SERVISU KUPUJEM PRODAJEM AKO JE POTREBNO.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio pre 4 meseca da mi Adam zameni maticnu plocu za 50 eu. , doneo sam laptop na kraj Prvomajske i javio mi je da mu je maticna pregorela ali je ostao dogovor da će, kad pronađe novu, ugraditi po istoj ceni. Ne samo što se to nije dogodilo (ugradnja po dogovorenoj ceni) već je prestao da odgovara na poruke, a laptop je i dalje kod njega.
Druze laptop stoji reko sam da imas kratak spoj negde i da je sj.... i moju plocu koju sam ubacio i da nemam drugu laptop stoji i ceka da ga pokupis kako si mi dao.vratio tvoju plocu maticu i reko sam ti da.mozes doci po njega ocekujes da ti rodim i zamenim opet plocu nisam ti napaltio nista i ako sam sjebao moju maticu! Pitao sam da ti dam slican laptop sa slicin performasama i vratim tvoj hard sa tvojim podacima reko si da te neodgovara ako nemogu da popravim tvoj da ga ostavim tako da ces doci po njega sto nisi dosao??????? NERAZUMEM STA NIJE JASNO

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put dajem nekom negativnu ocenu. Član pristao na korekciju cene sto poštujem to ali kada je laptop stigao imao je jedno 200 grešaka pogotovo sa grafičkom koja nije uopste radila na Windows 10, tvrdio je kako radi ali ipak nije radila je na integrisanoj intel hd nosio sam u servis da bi mi oni JEDVA namestili grafičku+nije imao pola drivera zato je sistem lose radio i seckao
Druze moj svaka ti cast dobio si laptop koji vredi 400eura za 280eura pritom je sve radilo laptop sa dve grafike naravno da druga Grafika treba da se Aktivira sto ti nisi umeo instalirao si drajvere preko drajvera i sjebao stvar a onda kaze kako neradi Grafika pa ode u servis i oni ponovo odrade sistem i drajvere i sve radi kao sto je i radilo a on sj***o stvar. Evo cisto iz moje duse posto si dobio laptop koji bio ispravan 1000000 posto za 240 eva a vredi 400 e dabog da dao na popravku jos toliko jer si idiot. svakom sam vracao i novac ako treba i primao reklamacije a to moji kupci znaju hvala bogu. Što je jos veca fora rekao sam da moze licno da dodje i proveri ispravnost kao sto pise na svakom mojem oglasu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.