adam

Kostolac

Član od: 07.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pazario je od mene 20 igrica za PS3. Uredno mu poslato na adresu, preuzeo, stigla mi potvrda da je novac legao na racun. Posto sam oglasio 20 igrica, a na slikama je bilo vise, u opisu oglasa sam napisao naslove igrica koje dolaze. Spustio je sa 6000 na 5700, aj neka nije mnogo ima da potkrpi deo postarine. Preuzeo je oko 13h, oko 19h zvoni meni telefon, javim se, on odmah krene agresivno da me napada kako sam mu poslao prljave, masne, izgrebane igrice, kako ne rade, kako igrica nije u svom pakovanju i sl. Pokusao sam da mu objasnim da sam pre slanja probao i da svaka radi i da mu je svaka sa spiska iz opisa oglasa poslata. Ne on je uporan, on se razume, i te price. Prihvatim da mu vratim novac za tih par igrica koje navodno ne rade i lepo mu naglasim da mi sutradan posalje kako bi mi u subotu stigle. Uplatim mu iznos od 1200din za 4 igrice koje mi vraca, cekam u subotu ceo dan paket nista ne stize. Da bi se on setio da mi napise u subotu vece da je u subotu tek poslao i da ce kod mene biti u ponedeljak tek, ajd sta cu mozda je imao obaveza pa nije stigao. Stigle igrice, upakovano jadno, za ono pakovanje ako mu je trebalo 60 sekundi mnogo je, srecom nista se nije ostetilo. Otvorim prvu igricu (Call Of Duty), ubacim disk radi, otvorim drugu (Battlefield 4) radi, treca (Killzone 3) radi, cetvrta je ucitala malo teze (Portal), ali je uspela da ucita. Pustim mu poruku da igrice rade, on meni odgovara to ne moze da radi, to je izgrebano i sl. Ponudim se da mu snimim kako konzola pokrece igrice, ne odgovara. Stavio me je na dodatni trosak, ne pominje naknadu, iako se podrazumeva da kad reklamiras nesto platis postarinu. Za nekog ko "radi sa konzolama" tanak je, izbegao bih saradnju sa ovim, previse napadan i agresivan, a igrice je dobio maltene dzaba, 280din komad, na bukvljaku za te pare ne moze da nadje, al neka mu.
neznam stvarno zasto sam dobijo negativnu ocenu kupijo sam diskove od clana i svi su bli ajde da kazemo ok osim ovih 4 komada i to sa debelim linijama isto kao kada bih uzeo ekser i po celoj duzini povukao liniju zvao sam ga i sve objasnijo , prvo nije moguce da nije znao sta je poslao a nebi se ni slozijo da mi reklamira da nije znao kakvi su diskovi nebitno posto smo se dogovorili uplatijo mi je 1200 bas koliko je kostalo sve po dogovoru da bi posle par dana meni on dao negativnu sa obrazlozenjem da to kod njega radi a nije dovoljno da konzola ocitava igru mada i to je nemoguce kakvi su diskovi bili u pitanju po pravilu ja sam njega trebao negativno da ocenim ali po nekoj logici izdravog razmisljanja nemam nista od toga molim sve clanove koji budu saradjivali samnom da se ne obaziraju na ovu negativnu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.