Admir

Novi Pazar

Član od: 13.08.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio je felne da mu posaljem i kada je trebalo da preuzme posiljku, ni manje ni vise izmislja da je imao smrtni slucaj i da ne moze da preuzme posiljku i da mu je kurir prijatelj i da ce mu cuvati posiljku. Posle se ne javlja i ne odgovara dve nedelje dok nisam spomenuo policiju. I onda naravno krece sa laznim obecanjima da ce uplatiti troskove transporta kad mi se felne vrate. A od felni ni traga ni glasa jer je smutio nesto sa kurirom. .. to je za nauk da treba gledati negativne ocene a ne lazne pozitivne koje je nakupio od prijatelja! Ovakav slucaj je vec imao sto se moze videti po negativnim ocenama. .. Sto dalje od ovakvih! !!
Druze ja sam sinoc imao smrtni slucaj. U crnoj gori sam i bicu par dana. Ako si poslao felne da znas da cu kasnit sa preuzimanjem paketa. A ako nisi poslao mozes sacekati neki dan. Ja necu da odustanem od kupovine ali reko red je da javim 19:45h Ok. 19:46h Ali eto da znas razlog zbog cega necu biti u mogucnosti da podignem paket odma 19:46h 22.11.2019 Pozdrav. Jesu te zvali iz brze poste? 09:00h Jesu danas. Danas su stigle felne i posle toga sam pozvao poznanika koji radi tamo u aksu i koji zna za moj smrtni slucaj tako da je rekao da nema problema i da ce felne sedeti u magacinu niko ih nece dirati dok ja ne dodjem 12:32h Vazi. Super 12:56h 29.11.2019 Druze sta se desava? 07:31h Bez brige. Nece se vratiti. 15:45h Ok 18:53h 4.12.2019 Jesi se vratio? 15:56h 5.12.2019 Idem da podnesem prijavu da si mi u dogovoru sa kurirom ukrao felne. Imam poruke da si se dogovarao sa njim da ti sacuva felne pa se ti dogovaraj sa aksom ko ce da plati ukradeno. 17:05h Postovanje druze. Nisam u Novom Pazaru i nedgovorno ke al sta cu... Sve ima prece od preceg. Ti meni sad posalji broj telefona na koji ja mogu da uplatim postaricu koju ces da platis a felne ce se vratiti. Prodji me se kradje i prevare jer nije mi do toga a ni do neke rasprave 17:46h Ako hoces da ti uplatim daj mi neki broj da ne placas iz svog dzepa. Ako neces i ako ces da prijetis idi i u sup i u sud i na kp i dje hoces. Evo sta je bilo. Stvarno sam imao smrtni slucaj i vratio sam se u crnoj gori opet jer je bila saobracajka i tereti se ubistvo... zao mi sto je ovo ovako ispalo. Ali u svoj toj muci covek pocinje sa pretnjama i kao nece da prica jer aks placa ostetu ne ja. Nisam hteo ovu ocenu ni da komentarisem toliko me sad briga za nju. Al morao sam ovo dopisivanje da zalepim jer covek laze

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zvucnici su ne ispravni. Kad se ukljuce cuje se jako zujanje u njima, rekao da imaju kablovi, nije ni kablove poslao. Ne javlja se na telefon kako bi resili problem !!
Jedino da sam doso pa da ukljucim sistem i odradimo neki kurs za rukovanje istog... Covek prvo pita za kablove ja kazem imaju kablovi, kad sam poslao kaze a ne ti kablovi nego drugi, neznam ko to uz 5.1 sistem daje kablove za komjuter. Pa kaze meni ce da izadje to 7000. Dao sam mu po najpovoljnijoj ceni na KP, dobio je sistem kablove i daljinaki za 5500. Zatim se ubedjujemo da li sistem ima mogucnost da se zvuk cuje na svih 5 zvucnika, jer kao sto rekoh coveku treba kurs za to!!! I na kraju mi salje snimke kako zvucnici zuje i sta ja znam... verovatno ne ume da podesi, dosadno mi je bilo vise da se dopisujem i pricam na telefon kao da se muvamo. Tacno je da se nisam javljao na tel, znaci nebi se javio i nebi mu izasao u susret taman da me ovde na KP proglase najvecim prevarantom. ODLICNO ZNAM STA SAM POSLAO I DA LI JE ISPRAVNO, a to sto neko nezna da podesi nije moj problem.

Audio > Pojačala

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Što dalje od ovakvih ljudi! !! Poslao sam mu 21. 12. 2017. pojačalo. Posle dva dana sam mu poslao poruku u kojoj ga pitam najljubaznije da li je stigao paket, da li je sve ok, odgovara mi da je bio na putu i da nije imao ko da preuzme. Posle četiri dana pitam ponovo šta se dešava, što ne preuzima, kaže da je u frci i da najverovatnije neće moći da preuzme, ali obećava da će platiti troškove-obe poštarine. Rekoh sebi ok, ako je frka razumem, ljudi smo, dešava se, nek plati bar te poštarine pa da završavamo. Pojačalo se vraća tek pre dva dana(zbog praznika), javljam mu koliko me je koštalo preuzimanje paketa u 11 sati, nema uplate do kraja dana. Zamolim ga danas da mi uplati, kaže radi do 16h, ali misli da će stići-nema uplate. Pa majstore, pusti ti 1000 i kusur dinara, ne trebaju mi od tebe. Ovo je bruka i sramota! Pazite se ljudi! !!
Ja ti rekoh da cu ti uplatit, radim ko draxtor po ceo dan... ti nisi normalan covek...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.