Adorjan

Novi Sad

Član od: 28.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Alati i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

covej je narucio predmet dogovorili smo se da mu posaljemo u ponedeljak jer sam trazeni predmet morao da nabavim. .. .on se slozio da se salje u ponedeljak, ja sam nabavio predmet koji je trazio ali on se u nedelju pre slanja predomislio i otkazuje posiljku, ja sam vec dao nalog za pakovanje i slanje jos u petak po dogovoru. .. .nije korektno da kada se nesto dogovori i naruci naknadno otkazuje ali osnovni razlog davanja negativne ocene je taj sto me je on jos i blokirao da ne bi imali kontakt. .. e to je totalno nekorektno. .. napravis nekom posla. .. troskove i na kraju blokiras
Žao mi je, što se mene tiče ja sam vam uredno ranije javio da ipak ne šaljete. Kako vi proveravate poruke i poslujete je vaša stvar Apsolutno, veoma, NajKorektno je što sam vam dan ranije javio da ne šaljete.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.