Adriana Kacina

Plandište

Član od: 07.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Šorcevi i bermude

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporučujem saradnju. Paket poslat 12.05. Od tada se ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke. Paket se mesec dana kasnije vraća, platio sam duplu poštarinu + ležarinu u pošti. KRAJNJE NEKOREKTNO! Izbegavati saradnju!

Sport i razonoda > Sportska oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poručena su više artikla, i objašnjeno je da mora biti dva paketa odnosno dve poštarine, na sta je pristala. Međutim, jedan paket je sledećeg dana odbila da primi, dok smo drugi paket, vodeci se time sto prvi nije htela da preuzme, vratili mi. Trošak u ovom vanrednom stanju od dve poštarine, na ovako manje pakete je toliko suvisan, a uzrok tome je bezobrazluk. Ima jos tu sta da se kaze ostalim korisnicima, ali dovoljno je ovo, bitno je da se korisniku ne salju paketi, jer cete imati samo bespotrebni trosak! !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.