Adventure X Equipment

Niš

Član od: 22.07.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Slušalice i mikrofoni

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovao vise stavki: Da zastiti kutiju kako se ne bi pohabala u transportu, pa je pomereno za sutradan, nije ni to uradio. Dogovorili smo se da koriguje cenu gde je pristao, a nije uradio. Kabl za punjenje koji je pisalo da ide uz komplet, nije poslao, kao zaboravio, gde sam ga cekao 5 dana da dodje, vidim da od toga nema nista, znaci i to je slagao. Na KP pise jedno prezime, na viberu dok sam se dop sa njim imao drugo, a na paket stigao sa trecim prezimenom. Prvi i poslednji put sam saradjivao sa clanom koji ima negativnu gde je potvrdio da ne moze covek da ima poverenja. .. . Sve imam screenshot-ovano. .. .
Zastitna kutija nije obezbedjena jer nigde nisam mogao da nadjem istu jer je kupac forsirao sto pre da se predmet posalje. Cenkao se za 200 dinara sto je smesno (Da skine cenu makar i za 50 para) Obican USB kabl nije poslat jer nisam stigao zbog prirode posla kojim se bavim i tu je kupac u pravu. Sto se tice prezimena, imena i ostalih podataka oglas je bio usluzne prirode i ne znam kakve to sad veze ima sa celokupnom situacijom ? Ukratko kupac koji trazi dlaku u jajetu, ja sve kritike prihvatam s razlogom da bih se um podigo na visi nivo i saradnja poboljasala a vi procenite sami, hvala na kupovini Aleksandre.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se za zamenu. Pre svega monitor nije u Novom Sadu vec u Aleksincu, hajde nije problem. Prodavac kaze da ce biti poslat postom u da ce stici monitor za dan/dva (da stigne u subotu). Nije poslala monitor. Onda kaze da ce rodjak doneti i da ce stici u ponedeljak. Evo sreda je, nisam dobio odgovor na poruku. Samo sam potrosio vreme.
Administracija neka proveri da li smo se dogovorili o bilo kakvoj zameni. Uslovi za transport na zalost nisu bili moguci. Saradnja nije obavljena, na zalost. :-)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.