aiitje

Kragujevac

Član od: 23.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Slušalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

dogovorili se proslog ponedeljka da mi posalje za dan dva, od tad se ne javlja da bi ja nakon 5 dana pitao, jel ima nesto? odgovara nakon 24h da mu posta nije dosla, i kaze licno ce mi prodati u Bg, onda mi salje danas kako meni nece meni da ih proda. .potpuno bez ikakvog razloga, verovatno u medjuvremenu prodate na drugu stranu, jos sam ostavio sve podatke za slanje i obecano mi je da i ih slaje. .. ne preporucujem saradnju ! !!
Pozdrav Marko, pre svega zelim da se zahvalim na negativnoj oceni, jer je i to za ljude. Sto se tice da li preporucujete saradnju ili ne, to je individualno misljenje. Ja sve proizvode koje prodajem, ja ih licno koristim. Kao sto sam rekao, nije bila Posta u pitanju, nego Bex posto samo sa njima saljem. Kao sto si ti trazio od mene u ponedeljak da ti posaljem za dva dana, jer si 8000 din skupljao dugo vremena, ja sam zakazao kurira za sredu, nije niko dosao i u petak su me pozvali i rekli da imaju dosta posla i da ne mogu da stignu. Ja sam tebi u Nedelju rekao, da cu ja dolaziti do BG-a pa cu ti ja poneti, ali ne da dolazim samo zbog tvojih slusalica, nego imam i druga posla po Bg-u. Hteo sam na neki nacin da ti kompenzujem to sto si cekao pa da ne placas Bex, nego samo proizvod, posto bi se istrosio za jos 400 din. Nacin na koji si se ti postavio u porukama preko vibera su bile krajnje neprofesionalne, i iskreno ja sa svojim stvarima odlucujem sta cu raditi, tako da sam odlucio da tebi ne prodam ovaj prozivod pa makar mi ponudio i duplo vise novca. Hvala puno na paznji
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.