Air Max Republika

Beograd

Član od: 18.11.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od gospodina dva para patika, kod kojih su se prve za 20 dana maltene raspale, odlepio se djon i skida se farba. .Na moju reklamaciju, dobio sam odgovor da zbog niske cene ne daje gsranciju, inace placene su 8000,00 po paru. .druge nisam ni obuo i pokusao posle 30 dana da mu ih vratim, kaze ne vraca novac posle tolikog roka. .Svaki dalji komenter sa moje strane je suvisan. .. Zakljucak je ocigledan, kao i moja ocena za clana. .Ako treba prilozicu i fotografije istih. ..
e pa ovako... posto gospoda "zivota i smrti" na sajtu kupujemprodajem tj adiministratori nisu hteli da mi obrisu ovu ocenu red je da i ja kazem nesto u svoju odbranu. ovaj vladimir je kupio 2 para patika koje mu nisu odgovarale. pitao je da li moze da zameni za veci broj. naravno izasao sam mu u susret i patike su zamenjene. posle 20 dana vladimir se javlja sa zeljom da zameni patike jer su se "raspale i odlepio se djon". na kraju komentara cu postaviti link sa fotografijama patika koje mi je poslao vladimir. vladimiru patike nisu zamenjene jer u cenu od 8000din stvarno nije moguce ukalkulisati i garanciju. ako nesto vec kosta 3x manje onda nije moguce da ima i garanciju. to je vladimiru bilo jako tesko da shvati... ali to nije sve. posle 10 dana vladimir se javlja s novom zeljom. tada je trazio ad vrati drugi par patika koji navodno nije nosio. ja stvarno ne znam gde na belom svetu nesto sto ste kupili mzete da vratite posle mesec dana?! cak iao je zakonski rok 15 dana vladimir je nasao za shodno da mi zbog toga da negativnu ocenu da bi mi se osvetio. on tu spominje i da se boja sa patika sama skidala sto naravno nije tacno. vladimir je rekao kako on rukama izuva patike a ne upire djonom druge noge o petu patike koju obuva. postavicu i 2 fotografije tog ostecenja koje je samo od sebe nastalo kako kaze vladimir. molio bih sve da pogledaju slike i sami donesu svoj zakljucak. ja bih rekao da su patike TOP kao i sve druge i da je problem u vladimiru. https://ibb.co/f9HDzcK
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.