airsoftgun

Beograd

Član od: 18.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Airsoft i paintball

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Prodavac u opisu nije naveo da baterije koje dolaze uz njegove replike mogu biti fabricki neispravne. Navodi da su to test baterije za koje se i drugi prodavci i airsofteri slatko nasmeju i rekose da su naucili nesto novo. .. I tako neispravne baterije covek nije voljan da zameni! !! Uz to svaku komunikaciju drzi kao da ga bas briga i za kupca i za posao. Totalno neprofesionalno!
Za sve ovo vreme koje se bavim prodajom Airsoft Replika nisam imao kontakt sa ovakom osobom kao sto je Aleksandar!!!Aleksandar je kupio od mene repliku koja je bila na akciji i takva cena se nije mogla naci nigde u inostranstvu a kamoli u Srbiji!Aleksandar je veoma napornim ubedjivanjem zahtevao da mu dam jos neki popust na repliku koji sam mu na kraju i dao..Onda je dosao deo oko postarine na koji mi se zalio da nema novca da plati pa trazio da posaljem kurirskom sluzbom sa kojom ne saradjujem ili da je ja platim na sta sam opet pristao da ispostujem kupca!Problem je ispao oko baterije za koju sam mu ja nagovestio da ja to samo test baterija i da ce morati da kupi bateriju za Airsoft jer ova baterija koja ide uz repliku proizvodjac se odrice bilo kakve odgovornosti jer ta baterija sluzi samo da se replika isproba.Aleksandar mi je rakao da ce kada bude imao novca kupiti kvalitetnu bateriju, da bi me u nedelju zvao i rekao da ima problema sa njom,probleme koje sam mu ja nagovestio na sta se on osetio prevarenim i zahtevao drugu bateriju!Moj odgovor je bio da ja ne mogu da je zamenim jer meni nema ko da zameni istu jer se ta baterija baca posle testiranja replike (neki igraci Airsofta su imali tu srecu da ih ista baterija sluzi i po godinu dana) i ponudio Aleksandru da mu prodam novu kvalitetnu bateriju za Airsoft repliku po veoma snizenoj ceni na sta je on negodovao i napao me da sam ga prevario i ocekivao da dobije LiPo bateriju i punjac besplatno!!!Tada sam povezao celu pricu sa njim do naseg prvog kontakta i dosao do zakljucka da je Aleksandar osoba koja ocekuje od zivota sve besplatno i trazio da mi vrati ceo paket naravno bez ostecenja i da mu se vrati novac na sta je izjavio da mu se replika dopada i da po njegovim recima replika ima tragove koriscenja u vidu ogrebotina iako je izjavio da je ispucao samo 100 kuglica?!?! Sto dovodi do zakljucka da je Aleksandar koristio tu repliku veoma lepo i da je istrosio mnogo vise kuglica ali mu je verovatno palo na pamet da moze dobiti besplatno bateriju!!! Moja preporuka svima je da izbegavaju ovog clana KP-a i kao kupca i kao prodavca u sirokom luku!!! Branko Airsoftgun
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.