Aki

Sombor

Član od: 27.06.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupila tablet i trajao 1 dan. Neispavan. Prvo je kocio nista nije ocitavao. Drugo nista se nemoze instalirati displej je trepcao. Baterija se isprazni sa 16 posto na 0 za 1 min. I na kraju je crkao displej. Covek nece da vrati novac platila bi postarinu. Inace kupila sam detetu sad je tuzan. Opravdaje je pa sta ste ocekivali pa jbt DA RADI. HAHAH . PA KUPITE.
1. Običan sam preprodavac, kupim nešto i posle prodam. 2. Tablet sam lično koristio 4-5 meseci gledao sam filmove i meni je sasvim okej radio. 3. Član je samo u poruci javila adresu gde da pošaljem i bez ikakvih pitanja i informisanja uzela proizvod. 4. To zadnje što ste rekli da mi je opravdanje pa šta ste očekivali se odnosi na to da je tablet 2013. Godište dakle star skoro 10 godina i šta očekujete da bude kao nov tablet od 1000e? 1gb rama i 8gb memorije nije dovoljno za normalan rad uređaja u današnje vreme. 5. Robu sam poslao ispravnu i lično sam je koristio tako da mogu garantovati čime želite da je bilo ispravno a za treperenje je moguće da su kuriri bili nežni na šta ja ne snosim odgovornost. 6. Njena reč protiv moje gde u ocenama imam samo reči hvale za mene dok ko meni može garantovati da čak njeno dete nije tresnulo tablet o pod pa da je crkao ekran ili više verovatno kurirske službe? Paket je lepo upakovan bio tako da do mene nije, povrat novca ne prihvatam jer je roba koju kupac uzme njegova, ne prihvatam hoću neću situacije ili greške kurira ja samo prodajem a da se zezam sa nekim i gubim vreme mi stvarno ne pada na pamet. Da sam prevarant nisam ocene sve govore a i uopšte mi nije u interesu da kaljam svoj obraz za 4000 dinara i da se sramotim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.