Aki

Požarevac

Član od: 22.03.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Xbox

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Receno je u oglasu da postoji 4/5 igrica a od njih jedna samo radi. Ostale NE , Za dzojstik je receno da je jedan neispravan a drugi ispravan STO NIJE TACNO (stigao je bez zadnje dela i trokira. Cas radi cas ne radi) receno je da ce uplatiti 1500din zbog lazi o dzojstiku mada je trebalo 3000 koliko i sam dzojstik kosta. Ali vec 10 dana ni traga ni glasa od njega.
Nisam ovo ocekivao od gospodje kojoj sam izasao u susret sto se tice svega ( cene, regulisanja postarine, objasnjenja nakon dobijanja paketa). Ocigledno se ne razume u tehnologiju sto ne osudjujem naravno, ali da se zbog necijeg neznanja da negativna ocena nije u redu! Prva zamerka je bila da ne radi Hdmi a gospodja je uporno stavljala u hdmi out umesto hdmi in tv(to sam objasnio). Sto se tice igrica, od 5-6 igrica receno je da nijedna ne radi sto je apsolutno netacno, jer je jedna kupljena, a sve ostale su free sa store-a. Tako da je nemoguce da ne rade(jedino ako gospodja nema internet pa ne moze da ih pokrene). A u svakom slucaju moze i sama skinuti. Sto se tice dzojstika jedan je radio skroz normalno( zalila se nakon dva dana da ne radi) sto mi je bilo sumnjivo ali eto pristao sam da joj nadoknadim koliko toliko i istog trenutka sam poslao poruku gde da Vam uplatim( odgovor nije stigao , vec je gospodja posle 4 dana poslala podatke za uplatu) Ja sam otisao na zimovanje. Tako da je ona ta koja je zakasnila sa davanjem podataka za uplatu i nju nije bilo 5 dana a ne mene. Postoje poruke kao dokaz, ali to je svakako nebitno sada. Sve najlepse gospodzi zelim!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.