AKI

Paraćin

Član od: 12.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Ostali bicikli

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se da kupim od njega 26 bicikle. Dogovorili smo i cenu. Presao sam 85km i kad sam stigao 5 bicikala su falile. Nije mi to rekao pre nego da podjem inace ne bi ni isao. Za ove ostale nismo uspeli da se dogovorimo. Platio sam gorivo za moj auto i plus kombi koji sam unajmio za prevoz. Nekorektan postupak. Ne preporucujem za saradnju.
Prvo nismo se dogovorili nego si rekao da ces da svratis da kupis za cenu koju smo pricali preko telefona kada si stigao vec sam prodao tih 5 bicikla koju nisu u ok stanje ali nebitno kada je stigao pogledaj njegova fora je bila nije to kao sto je pogledao nego drugacijei onda je za tih 4 bicikla posto nije racunao malu biciklu kod mene ali ovde u kp je racunao ali nebitno za 21 bicikla hteo da kupi po 25e po komadu i da ih je bilo tih 4 komada on bi oborio na drugu cenu reko mi je licno ja do sada nikoga nisam nameravao da prevarim niti cu ja sam sve bio jasan ali ovom likom ne preporucujem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.