Aktivista

Beograd

Član od: 01.10.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio | Vinili, CD i kasete > Vinili | Domaći narodni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljena ploca cena 1400dinara u opisu ocena 10 od strane prodavca. Uplatio sam, preuzeo posiljku platio postarinu 350dinara postexpresom poslato njegovom voljom. Ploca ne ogovara opisu po mojoj proceni ploca je 4 - 4+ sa kojom nisam zadovoljan. Javio sam mu kaze da vratim nazad. Obavestio sam ga da hocu i da cu staviti otkupninu 1750 dinara ploca plus moji troskovi postarine. Sto sam juce i ucinio, danas kaze nece da preuzme posiljku i da placa postarinu. Vraca mi se ploca nazad i ja sad moram da platim dve postarine, znaci covek me ocigledno zavlacio i dodatne troskove mi svesno nabacivao. Sramota sta reci nego imam Boga.
zamislite ja ponudim da vratim novac a on mi jos obracunao postarinu koju jeplatio za posiljku??! Cuvajte ga se, iako mu je lepo ponudjen povrat novca

Audio | Vinili, CD i kasete > Vinili | Domaći pop i rock

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovjek šalje jedne slike omota, pošalje skroz druge. Ploce koje ocjenjuje kao nove i nekorištene su daaaaleko od toga, a kad mu se kaže da ocjena nije u skladu sa pravim stanjem, onda kaže da je zato i cijena takva. Ja nisam kupovao zbog cijene nego zbog opisa ploca. Kad kažem da mu ih želim vratiti, i da mi vrati pare, kaže da ne može. I počne vrijeđati, ne može se uopće normalno s njim razgovarati. Ploce koje je prodao nisu bile kao opisane, bile su barem dvije ocjene niže. Ne samo vizualno nego i na slušanje. Izbjegavati u širokom luku. Od 11 kupljenih ploca, 1 je skroz odgovarala stanju, 4 su katastrofa, a 6 ih je 2 ocjene niže od opisanog. A sad da čujemo sta ce lažov imati za reći. Imam slike oglasenih ploca i omota I slike onog što je došlo. Kad kažem da to nije taj omot, njegov odgovor je jel slušam ploce il gledam omot.
Naravno da izbegavate ovog kupca jer je on, zamislite, dao meni ocenu samo nakon GLEDANJA u ploče uopšte ih nije ni pustio na gramofonu, zamislite kakav je to čovek! Čuvajte ga se

Audio | Vinili, CD i kasete > Vinili | Licencirani

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U toku naručivanja vinila s moje strane, digao cenu za 200 dinara jer je "pročitao na netu da je sad 900" iako je cena upisana na 700.

Audio | Vinili, CD i kasete > Originalni CD-ovi | Domaći

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Evo ovako drugovi i drugarice: Kupio sam 2 diska, jedan je ok, drugi nikako ne odgovara opisu, ima ogrebotine/šarice, a u opisu je stajalo NOVO! Kada sam ga kontaktirao u vezi cd, napada me da sam ja "prevarant", ajd dobro, jesam, vidi mi se i po ocenama. Doduše, ponudio je da mu vratim disk, ali o mom trošku! Zatražio sam mu broj mob. da mu fotkam slike od diska, a od prodavca ni slike ni tona. Obratite pažnju na kupovinu od njega, nije svakako za saradnju. Trebao sam pre kupovine pogledati njegove ocene, ali ajd sad, ponavljao sam razred, biće bolje sledeći put. .. .nadam se! Ajd sad ti AKTIVISTA pucaj !
Sramota, posle pmoje ponude da se disk vrati i pare vratim ova osoba koja nastupa ovako. Pazite se to je osoba koja samo želi da kupi nešto da bi vas ocenila bez ikakvoog razloga loše! Veoma loš kupac i loša osoba. Iz moje prepiske sa njim se može videti da sam lepo nuddio vraćaje diska ali ne on nastupa ovako znači nje mju bitan novac nego davanje oocene. Pri svemu tome DISK ima jednu beznačajnu šaru a nije izgreban.

Audio | Vinili, CD i kasete > Vinili | Licencirani

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek u oglasu naglasio da je LP Robin Trower u fabričkom stanju, desetka. Ploča išarana, ima i par dubokih kratera, pucketa skoro sve vreme, manje ili više, ploča za neku trojku, omot kompletan, ali. .. U komunikaciji i dalje tvrdi da je ploča u fabričkom stanju. Vrlo nekorektno, za mrtvo 700 dinara.
Ovo je čovek koji je želeo nekom da da negativnu ocenu bez rzloga tako da ga se pazite opasan je i lažov. Ne ćeli novac ne želi zamenu iako mu je ponudjeno ali voli da daje negativne ocene, takav je vodite računa da nemate veze sa njim!

Audio | Vinili, CD i kasete > Audio kasete | Domaće

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac mi je poslao kasetu Skid Row - Slave To The Grind koja ne odgovara opisu. Dve pesme "Creepshow" i "In A Darkened Room" su delimično presnimljene što nije navedeno u opisu oglasa. Kada sam prodavca predhodno pitao kakva je kaseta tonski, misleći da je ok i da nije presnimljena dobio sam odgovor "Vidite ja ne prodajem pokvarene stvari" i velika je sramota što je prećutao presnimljene pesme. Sramota je i delimično ophođenje takođe koje nije ok. Kasete ovog prodavca su nepouzdane i očito imaju skrivene mane. Užasna saradnja i sve preporuke za izbegavanje kupovine od ovog prodavca. Prodavac se baš potrudio da dobije negativnu ocenu !
Pre nego što ste mi dali lošu ocenu i to tek posle ovoliko vremena mogli ste da me pozovete i ptitate da li bih vam vratio novac ako je kaseta pokvarena, mislim da je vama važnije bilo da mi date negativnu ocenu nego da vratite kasetu i povratite pare. Sramota

Audio | Vinili, CD i kasete > Originalni CD-ovi | Strani

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Ploca koju je ocenio kao 4 nije ni za dvojku, tj za baciti. I jos kaze da se moze slusati. Nazalost ne mogu ga preporuciti. Vinil je IRON BUTTERFLY.
Ploča je opisana da sigurno šušti i da nije u tip to stanju ali da lepo svira i to je bilo tačno. Kupac je malo preterao. Ploča je inače nemački vinil i njihovi vinili su dosta dobri! Uz tu ploču isšao je i ostatak od jedne ploče koja je fantastična i cede koji je besprekoran. Tako da je ovo preterivanje

Audio | Vinili, CD i kasete > Vinili | Strani originali

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac mi je poslao ploču koja je daleko od opisa. Jedva da je za slušanje. Ne želi da vrati novac već me vređa time što me upućuje na to da izabrem neku drugu po istoj ceni. Umesto "šara" od izvlačenja ploče, koje navodi, na ploči su ogrebotine. Na kraju, traži da mu vratim ploču da je ON presluša, bez da vrati novac. Da presluša ploču za koju je napisao da je preslušao. Na stranu poštarina. Stvarno neverovatno. Prvi put moram dati negativnu ocenu.
Naravno da kupac ne govori istinu U oglasu je lepo pisalo da ne ploča pristojna i soldna za slušanje Kupac lažno navodi da ima ogrebotine Kad sam rekao da hoću prvo da presluđam ploču pa onda da se dogovaramo on je odlučio da mi dodeli negativnu ocenu Dakle nije pristao na dogovor nego je uporan u svojim lažima o kvalitetu te ploče
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.