Akvaristika Skalar

Kragujevac

Član od: 10.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kućni ljubimci | Oprema > Akvarijumi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je prva negativna ocena kome nekom dajem i verujte tesko sam se odlucio. Coveka treba prijaviti jer je priuceni maistor i nista nije ispostovao od dogovorenog. Za sve imam dokaze u porukama i neverujte njegovom odgovoru. Prvo dogovor je bio da duzina akvarijuma bude 1.4m covek ga je skratio na 1.3m bez da me je pitao. Drugo ugradio je fals rasvetu led koja nije nizasta bez alu profila da hlade trake i naravno sve crklo posle tri sata(ispravljac stavio neki polovan kao da je sto godina star). grejac stavio od 100w umesto od 250w. Dogovor je bio da donese svu dekoraciju dragon stone, red moor korenje, dosao je bez dekoracije i rekao da ce je poslati tokom sledece nedelje sto naravno nije uradio, tu me je zavalio 3000din, Naravno na poruke nedogovara i pravi se lud. Zato savet za sve da paze sa priucenim maistorima sa KP
Akvarijum si rekao da ne bude preko 140cm,uradjeno je 130 cm,rekao si u visinu ne preko 140,130 cm je visina. Sta bi trebalo da se pita ako si rekao ne preko 140 cm,10 cm je vec bio otpad,tako da se tu nista nije ustedelo ja ne mogu da citam tebi misli,ako si rekao ne preko 140,to znaci ne ni 140 vec par centimetara krace,nije akvarijum 100 cm pa da je skraceno to i da se dize panika,to je prvo i to je cista laz,jer i sam znas kad je doneto da si bio odusevljen i prezadovoljan samo tako,osvetljenje 3 sine LED rasvete koja je hladno bela i sasvim je okej za taj akvarijum,ispravljac je takodje okej bio,ako je crklo tu je garancija ili reklamacija,a i ne moze da bude fals jer je to uzeto u PET CENTRU. Dogovor nije bio da se saceka sve da stigne naruceno iz Pet Centra pa da se donese sa akvarijumom,lepo je javljeno nije stigla dekoracija,rekao si nema veze drugar mi je uzeo kozice i biljke donesi akvarijum. I sam si upucen da dekoracija ne ide preko mene i da nema na stanju i sta tu ima da se prica,e sad sto si ti napakovao iz razloga ne znam kog jer je fantazija ispalo sve,umesto stakla od 8mm dobio si 10mm,ali jbg u svakom poslu nadje se neko ko ce da negoduje. U svakom slucaju hvala na laznoj oceni. Meni nista ne znaci jer je iza mene 30 godina postojanja. A ovo moze na drugi nacin da se zavrsi,kazes lepo necu da cekam dekoraciju hocu svojih 3000 nazad,i ja kazem nema problema ewo 3000,i ja skinem brigu da cekam i ti uzimas na drugu stranu,tako da das ovakvu ocenu zbog 3000 dinara je mnogo smesno... Slike ovog rada su na oglasima ako nadje neko zamerku dobija ga besplatno :)

Bela tehnika i kućni aparati > Grejna tela

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pec nije ispravna, nije naveo da jedan grejač ne radi.
Cista laz,pec je slikana pre slanja,sve je radilo,ako je nastalo ostecenje u transportu,treba se obratiti kurirskoj sluzbi,jer sam ja rekao da ne odgovaram za stetu ako nastane u transportu to pise u svakom mom oglasu... Posto imam dokaz da je pec radila pre slanja,treba se obratiti kurirskoj sluzbi koja vam je donela predmet i traziti obestecenje,ako se utvrdi da su oni krivi,a ne vi dobicete isplatu u vredosti 10x od postarine koja je bila,tako da ova ocena je cista nebuloza

Kućni ljubimci | Oprema > Akvarijumi i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prva saradnja je bila odlicna ali u drugoj me je nasamario. Poslao sam mu paket pa da plati za par dana ali proslo je 3 meseca i neodgovara vise na poruke. Nije vise novac u pitanju vec poverenje.
cista nebuloza,covek je poslao biljke u cetvrtak koje su trebale da stignu u petak,posiljka je stigla u sredu,da ne bi placao duplu postarinu preuzeo sam,biljke su 90 % propale,trazio sam novu turu o njegovom trosku nije ispostovano,rekao sam mu da nemam nameru da platim. Prva saradnja dobra,druga losa,ko je kriv ne znam,ja za moje pare hocu odlicnu robu! Na kraju krajeva to je 800 dinara nije neka para,ali nisam ispostovan i princip je princip!

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je poslao neispravan telefon tvrdeci da je kvar u sistemu. Otisao sam u servis covek mi je cim je skinuo zadnju masku rekao da je telefon bio u vodi. Pokusao je da ga spase ali mu nema spasa. Prodavac tvrdi da je idalje sistem u pitanju. Trazi da mu posaljem telefon nazad pa ako vidi da ga nisam ja pokvario onda ce mi vratiti pare. Malo mu za pare sto me zezno nego oce i pokvareni telefon nazad da bi zeznuo drugo nekog. Vidim da prodaje jos dosta stvari ko zna da li je ista ispravno
Telefon je poslat kao neispravan sto i dalje pise u oglasu,rec je bila o sistemu,telefon je napunjen i slikan pre slanja. Kupac se javio da je telefon bio u vodi jer su ga oni otvorili,verovatno su i prosuli vodu pa su otvarali,sistem se radi preko usb kabla ne treba savciger za to,i sad zeli da ga vrati nazad,rekao sam nema problema posalji otvoricu paket ako ste nesto polomili necu preuzeti,on odbija to i prekida vezu. Sta drugo reci nego da je su pokvarili telefon.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.