Al Capone

Niš

Član od: 06.03.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stvari koje sam PLATIO ne salje i ne javlja se ni na viber ni na kp. Sve pozitivine ocene su jednom recju LAZNE. Izbegavajte svaki kontakt sa ovim! Mogu da potvrdim slikama razgovora na kp i viberu!
Sa ovim clanom nikada nisam saradjivao,stvarno ne znam cemu ovo i koji je razlog da on meni da izmisljenu negativnu ocenu,verovatno jer sam prodao nesto pa je njemu bilo krivo jer nije on kupio,tu je svakako gomila zadovoljnih korisnika tako da ne brinem zbog par ovakvih koji se uvek nadju negde.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na slici je stavio sliku sa interneta. Napisao da je prodaje jer mu je mala i da je to jedini razlog prodaje. Jakna u ocajnom stanju vidi se da je nosena duse vremena i boja potpuno izbledela. Jos ostecenjea u vidu nekih belih tackica. Sad me ubedjuje da su bile slike orginalne od jakne a brze bolje obrisao oglas da se to ne vidi.
Ovaj covek niti mi je rekao nesto da mu ne odgovara niti nista samo je napisao ove lazi iz nekog razloga,verovatno jer je nacionalista sudeci po porukama izmedju nas,cenkao se kao na buvljaku pa sam mu i spustio cenu sa 4000 na 3700 dinara za jaknu koja kosta 13500,,slike su bile moje,sve sem jedne da bih pokazao kako izgleda kada se obuce,i tu je slagao,nikakvih ostecenja nije imala,naravno da nije mogla nova da bude jer je iz starije kolekcije ali nije imala nikakvih mana,ne znam sta je on ocekivao i totalno bez povoda dao ovu ocenu,ovde moze da daje ocenu ko hoce za sta hoce i nista nece kp uraditi povodom toga,kada sam im poslao zalbu odgovorili su mi da to moram da resim sa korisnikom i to je to,nakon svega sto sam im poslao,slike gde se sve detaljno vidi u kakvom je stanju jakna slike iz oglasa,poruke sa korisnikom koji je i vise nego neprijatan,vredjanja pretnje itd..stvarno smesno kakvih ljudi ima,a kp ne radi nista povodom toga

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trenerica stigla sa flekom koja ne može da se ukloni i ishabana na tom delu.
Ova gospodja je htela da izvuce nazad novac i da dobije trenerku,izmislila je neku pricu i ponudili smo joj da vrati trenerku na sta nije pristala,nego je htela da joj uplatimo novac,izbegavajte je.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.