ALAT SHOP ONLINE -LA

Lazarevac

Član od: 07.03.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > Kablovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je prva negativna ocena koju dajem. Naručio sam motalicu sa 50m kabla. Čim mi je stigao paket, platio sam, raspakovao, izmerio nekoliko puta i utvrdio da fali 5m. Zvao sam telefonom prodavca, lepo objasnio o čemu se radi i zahtevao da mi pošalje još 5 metara koji fale, o njihovom trošku. Pristali su da pošalju, ali nisu poslali ni sutra, ni prekosutra, ni za tri dana. Rekli su da je poslato, ali su slagali. Ceo dan sam čekao da stigne. Prestali su da odgovaraju na poruke, nisu se javili kad sam ih zvao, a oglas su parkirali ili obrisali. Žao mi je, zaista, ali nije pošteno.
Svaka motalica ima na svakom metru kabla napisana metraza od 1 do 50, kupac kaze da fali 5 metara ok nismo usporavali to.. moguce je da je neki feler fabricki u pitanju. Kupacu je trebalo da se posalje u petak kabal, ja tada nisam mogao stici da posaljem, bilo mu je objasnjeno da ja nisam u zemlji, da stizem kasno sa puta.. posle petka dolazi subota i nedelja neradni dani nismo mogli poslati.. receno mu je da ce biti poslato u ponedeljak, a covek je na svakih 2 sata pisao.. trazio broj posiljke.. 550 poruka u roku od dva dana.. gde je u ponedeljak ujutru nazvao poceo da dize tenziju.. gde su posle te tenzije pocele psovke da igraju ulogu obostrano,razne pretnje.. tako da iz tog razloga nije ispostovan dogovor.. svaki kupac ima pravo da proveri moje predasnje ocene.. bas iz istog oglasa za motalice da vidi da do sada ni jedan kupac nije bio nezadovoljan iz istog proizvoda. Svaki kabal i motalica na svakom metru pise metraza gde je kupac i potvrdio da ima od 1 do 50...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.