slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Air Duster 150000 RPM 3 nastavka - NOVO - Swiss

3.480 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
18
3
pre 11 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. 12

?????? RPM komprimovani vazduh Duster - električni uređaj za rasprašivanje komprimovanog vazduha sa [Moćnim motorom bez četkica i jezgrom] [Elegantni potpuno metalni] Prečistač komprimovanog vazduha sa ventilatorom za PC tastaturu F36


[Savršena alternativa računaru za čišćenje komprimovanog vazduha u spreju] Posle 1 godine napornog istraživanja i razvoja, konačno smo završili dizajn ovog moćnog računara za čišćenje komprimovanog vazduha koji savršeno rešava sve probleme na koje možete naići prilikom uklanjanja prašine. Uporedite sa konzerviranim tipom, potrebno je da ga uložite samo jednom, ali i da uživate u snažnijoj sili duvanja od drugih električnih tipova na tržištu!
[Efikasnije uklanjanje prašine] Kao što znate, konzervirani tip mora se stalno zameniti, a obični punjivi čistač vazduha nije dovoljno jak da ukloni prašinu. Lnicez PC Air Blover vam pruža savršeno rešenje. Usvajanje inovativnog motora bez jezgra i četkica, obezbeđuje 90% jaču silu duvanja od običnog, brzina motora je do 150.000 RMP i smanjuje potrošnju energije do 20%.
[Šira primena uklanjanja prašine] Koristan alat čini majstora. Da bi zadovoljio sve vaše potrebe za uklanjanjem prašine u različitim situacijama, Lnicez duvaljka za prašinu je opremljena sa 3 zamenljive mlaznice: kratkom, dugom i tankom. Želim više? Takođe dolazi sa 3 četke u različitim veličinama. Bez obzira na tastaturu, kompjuter, sto, itd. , sve će se nositi!
[Stabilnije uklanjanje prašine] Zahvaljujući motoru bez jezgra i četkica, potrošnja energije ovog četkastog uređaja za čišćenje vazduha je smanjena na 20%, što omogućava ovoj maloj mašini da radi dugo vremena pri punom opterećenju! Dolazi sa dva zupčanika sile duvanja, u visokoj brzini, može da radi neprekidno 16 minuta, a 40 minuta na nižoj! Lako ispunite svoje dnevne potrebe za uklanjanjem prašine.
[Mala i elegantna mašina] Uz telo od aluminijumske legure za avione, zajedno sa silikonskom mlaznicom i dugmadima, ovaj ručni usisivač sa duvaljkom ima neočekivano lep izgled sa predivnim osećajem dodira, delikatan kao umeće. Uživajući u kvalitetu života, uživajte u elegantnom uklanjanju prašine.

ID Oglasa: #166096926
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.