slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Aku radio AEG / 14,4 - 18V

5.000 dinFiksno

Pančevo
Korišćeno
Dostupno odmah
228
10
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

Originalni AEG-ov radio, zvuk je besprekoran, stanice hvata isto tako. Koristi isključivo originalne AEG-ove Litijum-Jonske baterije napona 14,4 ili 18v, bilo koje amperaže. CENA SE ODNOSI NA SOLO MAŠINU BEZ BATERIJE I PUNJAČA! Uplatom na tekući račun oslobođeni ste plaćanja celokupnog iznosa poštarine i povrata novca, šaljem o mom trošku poštom na kućnu adresu kao običan CC paket. Moguće i lično preuzimanje i proba u Pančevu ili Beogradu, Zvezdara.  

ID Oglasa: #162563929
Informacije
Ne radim zamene! Svi predmeti će biti besprekorno upakovani i poslati sledećeg dana. OZBILJNIM, ali stvarno ozbiljnim kupcima po želji još slika i eventualni snimak rada mašine, poštujmo naše vreme. Za sve druge informacije sam na raspolaganju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.