slika
1 od 1

VIllager Punjač Fuse ZA 2 BATERIJE 18V 2x3.5A

4.850 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
366
8
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
princV online
Član od 14.01.2014.
kp izlog
Villager nudi tržištu novu generaciju akumulatorskog programa pod imenom: FUSE™ Glavna karakteristika ovog programa je da jednu bateriju od 18V možete koristiti u 20 akumulatorskog alata od Villagera. A pomenute alate možete kupiti bez baterije i punjača pa su tako mnogo jeftiniji. A ako već imate jedan FUSE akumulator kod kuće, jednostavno stavite u novi uređaj i možete početi sa radom, a ako nemate onda dovoljna je kupovina jedne baterije, znači Više Vam se isplati kupovina novaj način. Naravno ova kombinacija je pogodna za one koji rade samo sa jednim alatom u isto vreme. Ove uređaje karakteriše visok nivo zaštite i sigurnosti baterije i samog uređaja. Poseduje tehnologiju za zaštitu akumulatora od prekomernog punjenja i pražnjenja, zagrevanja i oscilacija napona. Tip FUSE 18V baterije je Li-ion, sa aktivnim sistemom upravljanja baterijom. U FUSE programu možete naći baštenske alate i power alate( bušilice odvrtač, udarni zavrtači, ubodne testere, usisivače)
ID Oglasa: #89128410
Informacije
cena nekih artikala je sklona promeni jer  zavisi od uvoznika i dobavljaca, svakako u slucaju promene obavezno obavestavamo pre slanja, isto vazi i o trenutnoj dostupnosti artikla
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.