Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Alati i oruđa > Alati za zavarivanje | Delovi i oprema

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Mašina za tačkasto zavarivanje punktovanje baterij precizna

3.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
551
27
pre 11 dana
Dejan Extra cene Fipka shop
Član od 21.05.2010.
Svi oglasi

dostava 360 din potpuno novo

Koristeći automatski režim zavarivanja na dodir, uz zadržavanje interfejsa ručnog okidača, možete birati prema sopstvenoj upotrebi.
Olovka za zavarivanje i ulazna linija povezani su hladno presovanim terminalima u obliku slova U, što je pogodno za rastavljanje i zamenu.
Širok izbor napajanja za zavarivanje, napajanje litijumske baterije ili 12V automobilske baterije. (baterija nije uključena)
Kontroler je uglavnom za zavarivanje niklovanih čeličnih traka od 0,1 mm do 0,15 mm. Sa LCD ekranom, može prikazati parametre zavarivanja.
Kontroler kontroliše mikrokompjuter sa jednim čipom, a izlazni impuls je tačan kako bi se osigurao kvalitet zavarivanja.

 

1. Širok izbor napajanja za zavarivanje, napajanje litijumske baterije ili 12V automobilske baterije. (baterija nije uključena)
2. Kontroler kontroliše mikrokompjuter sa jednim čipom, a izlazni impuls je tačan da bi se osigurao kvalitet zavarivanja.
3. Kontroler je uglavnom za zavarivanje čeličnih traka od 0,1 mm do 0,15 mm. Sa LCD ekranom, može prikazati parametre zavarivanja.
4. Olovka za zavarivanje i ulazni vod su povezani hladno presovanim terminalima u obliku slova U, što je pogodno za rastavljanje i zamenu.
5. Korišćenjem automatskog režima zavarivanja na dodir, uz zadržavanje interfejsa ručnog okidača, možete izabrati prema sopstvenoj upotrebi.
6. Ploča za napajanje koristi 2 Gusi bakra za povećanje prekostrujnog kapaciteta. Koristeći 5 MOS cevi od 300A, nerastavljene MOS cevi.
7. MOS drajver cevi usvaja uvezeni specijalni drajver za čip. Najbrža MOS cev se može pogoditi sa 20nS. Prekidač je brz da spreči eksploziju cevi i netriodnog push-pull pogona.
8. Dizajn MOS pogona dodaje prolaznu diodu da zaštiti MOS i spreči eksploziju cevi.
9. 10AVG višefilamentna fleksibilna žica se koristi za liniju olovke za zavarivanje i ulaznu liniju za povećanje prekostrujnog kapaciteta.
10. 25V 10000uF visokofrekventni kondenzator niskog otpora se dodaje na ulaz snage za kompenzaciju energije, što povećava stabilnost zavarivanja.

 

Opis
Report Item
Bullet Points:
1、Snaga zavarivanja: Snaga zavarivanja se može napajati litijumskom baterijom ili 12V automobilskom baterijom. Kontroler je uglavnom za zavarivanje niklovane čelične trake od 0,1 mm do 0,15 mm, a ulaz za napajanje dodaje kondenzator visoke frekvencije niskog otpora od 25V10000uF za kompenzaciju energije radi povećanja stabilnosti.
2、Mikrokompjuter sa jednim čipom: Kontroler usvaja mikrokompjutersku kontrolu sa jednim čipom, tačan izlazni impuls, LCD ekran, može prikazati parametre zavarivanja. Ovaj kontroler se uglavnom koristi za zavarivanje malih baterija za popravku baterija, električnih alata, modela aviona itd.
3 、Hladno presovani terminali u obliku slova U: Olovka za lemljenje i ulazna žica su povezani hladno presovanim terminalima u obliku slova U, što je pogodno za rastavljanje i zamenu.
4、Dobar prekostrujni kapacitet: Ploča za napajanje koristi 2 unce bakra, a žica olovke za lemljenje i ulazna žica koriste meku žicu od 10AVG sa više žica da povećaju kapacitet prekomerne struje.
5、Automatski režim zavarivanja: Kontroler usvaja automatski režim zavarivanja, zadržavajući interfejs ručnog okidača, možete izabrati prema sopstvenoj upotrebi. Pet MOS cevi od 300A pokreću se uvezenim specijalnim čipovima, a MOS cevi se mogu koristiti brzinom od 20nS, što se može brzo prebaciti da spreči eksploziju cevi.


Specifikacije:

Materijal: metal
Dužina ulazne linije: oko 20 cm/7,87 inča
Dužina olovke za zavarivanje: oko 30 cm/11,81 in
Boja: crvena, plava i crna
Veličina: oko 10k5k2.8cm/3.94k1.97k1.10 inča
Uputstvo za upotrebu:
1. Priključak za napajanje: Kontroler dolazi sa 20cm dugom 10AVG ulaznom žicom. Jedan kraj je savijen terminalom u obliku slova U, a drugi kraj nije obrađen. Spojite stegnuti terminal u obliku slova U na terminal za ulaz kontrolnog napajanja, a drugi kraj se obrađuje prema sopstvenom napajanju. Nemojte pogrešno povezivati negativnu elektrodu.
2. Uključivanje i isključivanje: Ispod kontrolne ploče nalazi se prekidač za napajanje. Nakon pritiska, sačekajte 3 sekunde. Nakon što se zujalica oglasi, LCD svetli i podizanje sistema je završeno. Ponovo pritisnite prekidač za napajanje da biste ga isključili.
3. Opis ekrana i podešavanje parametara.
4. Zavarivanje: Održavajte iglu za zavarivanje čistom. Ako je igla za zavarivanje polirana u okruglu glavu, efekat zavarivanja se može poboljšati. Postoje ručne i automatske metode.

Lista potrepština za putovanje:
1 k kontroler
2 k olovka za zavarivanje
2 k strujna linija (crvena i plava)
1 par hladno presovanih terminala u obliku slova U (koristi se za povezivanje na ulazno napajanje)

ID Oglasa: #159723635
Informacije

 sajt   fipkashop com 

placanje  po prijemu pouzecem ukupna postarina do 5kg  360din

5-10kg 450din  10-20kg 600din do30kg 900din  do  50kg 1200din

svi  predmeti  koje  prodajem  su  novi  nekorisceni ispravni neosteceni
za  narudzbinu posaljite  podatke 
ime prezime  ulica  br  mesto  i  telefon
licno  preuzimanje   od 12h  do 22h

NE SALJEM  PREPORUCENIM PISMOM

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.