slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Aparat za varenje Kraft&dele Mig, Mag, Co2 200A bez gasa

110 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1.204
34
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Alat za sve
Član od 16.01.2022.
kp izlog

OPIS PROIZVODA

KD810
Inverterski zavarivač se koristi za MIG/MAG zavarivanje. Elektronika uređaja zasnovana je na IGBT tranzistorima koji kombinuju prednosti dva tipa tranzistora, lakoću upravljanja tranzistorima sa efektom polja i visok probojni napon i brzinu prebacivanja bipolarnih tranzistora.
Uređaj ima raznovrsne primene, kao što su rad na terenu i sve vrste popravki unutar zgrada.
Zavarivač je mašina koja koristi najnapredniju tehnologiju invertera.


 Zavarivač sa inverterom koristi IGBT tranzistor velike snage za prenos frekvencije od 50/60Hz do 20kHz, a zatim sniženje i komutaciju i generisanje napona velike snage putem PVM tehnologije. Zbog značajnog smanjenja težine i zapremine glavnog transformatora: efikasnost povećana za 30%. Pojava inverterskih zavarivača na tržištu smatra se revolucijom u industriji zavarivanja.

 

Unutrašnjost mašine je opremljena elektronskim reaktorskim krugom, koji može precizno kontrolisati proces električnog prelaza i naizmeničnog prelaza, obezbeđujući odlične karakteristike zavarivanja. U poređenju sa drugim aparatima za zavarivanje, ovaj model ima velike prednosti: stabilnu brzinu žice, kompaktnost, uštedu energije, bez elektromagnetne buke. Kontinuiran i stabilan rad na niskoj struji posebno se preporučuje za zavarivanje niskougljeničnih, legiranih i nerđajućih čeličnih limova. Mogućnost automatske kompenzacije talasa napona, malog varničenja, dobrog luka, visokog radnog ciklusa itd.

 

TEHNIČKI PODACI
Napon napajanja: 230V
Frekvencija: 50/60Hz
Nazivni ulazni kapacitet: 6.1KVA
Metode zavarivanja: MIG-MAG
Nazivni ciklus zavarivanja: 60%
Struja zavarivanja: 40-200A
Brzina žice: 3-15m/min
Dimenzije: 310*155*220mm
Težina: 6,5 kg


SASTAV PAKOVANJA
• MIG/MAG 200 KD810 inverterski zavarivač
• DIN kabl za uzemljenje sa stezaljkom
• Zaštitni štit sa staklom
• Čekić sa četkom
• Uputstvo za upotrebu na poljskom
• Originalno pakovanje

ID Oglasa: #147973408
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.