slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Aparat za zavarivanje - APARAT ZA VARENJE -Aparat Za Varenje

8.000 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
1.603
22
pre 13 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan
Član od 30.11.2020.
Svi oglasi
OPIS

【Ručni aparat za zavarivanje】nov dizajn, kompaktno i prenosivo telo, zamenjuje tradicionalnu mašinu za zavarivanje, bez zavarivanja na velikoj nadmorskoj visini, tanko telo, lako za nošenje, manje prostora, pogodnije za operacije na velikim visinama, trenutni početak luka i ne- štap za zavarivanje.

【Rad na visini】 Naša mašina za zavarivanje je lagana i laka za nošenje. Veoma je pogodan za operacije na velikim visinama sa njim. Bez obzira gde se nalazite, ručni aparat za zavarivanje vam neće biti teret.

【Inverterski zavarivač podesiv】Interfejs elektrode se može podesiti slobodno, a struja se može podesiti kako bi vam pomogla da bolje koristite, može zavariti 2,5 i 3,2 elektrode, a strujni potisak se može lako podesiti.

【Zadovoljava nakon prodaje】 Dragi kupci, vaše zadovoljstvo je naša najveća potraga, bez obzira na probleme sa kojima se susrećete, kontaktirajte nas na vreme, mi ćemo vam pružiti najbolju uslugu nakon prodaje.

Sve proizvode možete naručiti na 0607677675 i 0600773300 Dragan. Šaljem brzom poštom, a može i lično preuzimanje. Hvala na ukazanom poverenju.
ID Oglasa: #158404323
Informacije
Napomena:    Moguća dostava na teritoriji Novog Beograda za samo 400dinara.   Za ostali deo grada 500 dinara. Za više informacija pozovite. Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.