slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Durable aparat za zavarivanje udubljenja

300 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
552
12
pre 12 dana
Odgovara na 66% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi
【PREMIUM KVALITET】 Ova mašina za uklanjanje udubljenja sa vrhunskim plastičnim kućištem i keramičkom glavom pištolja otpornom na toplotu, ima dobru hemijsku i dimenzionu stabilnost u uslovima visoke temperature, otporna je na habanje, čvrsta i izdržljiva. 【TERMIČKA ZAŠTITA】- Kolo napajanja ovog izvlakača je opremljeno funkcijom termičke zaštite, koja radi kada temperatura transformatora dostigne 95 ℃ (203 ℉), obezbeđujući bezbedno i dugotrajno zavarivanje i veću efikasnost. 【FLEKSIBILNA OPERACIJA】- Ovaj alat za uklanjanje udubljenja je početni set za početnike koji je lak za učenje i rukovanje. Sa svojom malom veličinom, može se fleksibilno koristiti u bilo kom položaju. Kutija za alat čini zavarivača i pribora urednim i prenosivim. 【PUTNA DODATNA OPREMA】- Ova mašina za izvlačenje udubljenja ima punu dodatnu opremu, uključujući multifunkcionalni čekić za povlačenje, koji može držati ekser za zavarivanje bez klizanja. Najčešći problemi udubljenja vozila mogu se rešiti u jednoj kutiji. 【ŠIROKA PRIMENA】- Kao idealan izbor za industriju popravke automobila, ovaj alat za uklanjanje udubljenja automobila se široko koristi za oblikovanje udubljenja, popravku limova i druge radove na popravci oštećenja karoserije, a takođe je pogodan za popravku drugih deformacija metala.


specifikacije Maksimalna struja: 1600A Ulazni napon: 1ph 220V 50/60Hz Ulazna snaga: 800VA Izlazni napon: 4V Ulazna struja: 3.6A Težina zavarivača: 4,5 kg
ID Oglasa: #140489598
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.