slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Pištolj za varenje plastike

4.500 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
27
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

U svetu brzog razvoja, većina modernih proizvoda sada je izrađena od plastike. Iz tog razloga, postalo je od vitalne važnosti posedovati efikasno sredstvo za popravku ovih predmeta. Predstavljamo vam StapleMaster pistolj za varenje plastike, dizajniran za vrhunski učinak i dugotrajnost.

Ovaj pištolj nije samo alat, to je rešenje koje omogućava svestranu upotrebu: od spajanja, preko ugradnje eksera, popravke rupa, do varenja lima, sečenja i glačanja. Bez obzira na zadatak koji se nalazi pred vama, StapleMaster pištolj za varenje plastike je tu da obezbedi brzu i laku operaciju. Nema potrebe za dugotrajnim treninzima – naučite kako da ga koristite za samo nekoliko sekundi.

Ovaj uređaj je dizajniran ne samo da bude robustan i izdržljiv, već i da pruži maksimalan učinak. Valoviti dizajn spojnica omogućava maksimalno opterećenje, dok upotreba nerđajućeg čelika garantuje da spojnice neće rđati. To znači da se, nakon popravke, materijal može izložiti šoku i uvijanju bez ikakvih problema.

Pregledač video zapisa     00:00   00:11    

Ergonomski dizajniran da se savršeno prilagodi dlanu vaše ruke, StapleMaster pištolj za varenje plastike osigurava da spojnice lako i brzo vari u plastiku. Kada govorimo o popravci modernih proizvoda od plastike, ovo je idealan način da to uradite.

Karakteristike proizvoda:

  • Snažan protiv šoka i uvijanja nakon popravke
  • Nerđajuće čelične spojnice ne rđaju
  • Valoviti dizajn spojnica za maksimalno opterećenje
  • Brza i jednostavna operacija
  • Nije potrebna obuka, naučite da ga koristite za samo nekoliko sekundi
  • Ergonomski dizajniran da se prilagodi dlanu vaše ruke
  • Spojevi se brzo i lako varaju u plastiku
  • Idealno za popravku većine modernih proizvoda od plastike
  • Funkcije: fuzija, ugradnja eksera, popravka rupa, varenje lima, sečenje, glačanje itd.

Nabavite svoj StapleMaster pištolj za varenje plastike danas i iskusite novi nivo efikasnosti i praktičnosti pri radu sa plastikom.

ID Oglasa: #165868360
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.