slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Tig LIFT HITMAN HT-AWI-6987 na stanju!

45 €Fiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
175
5
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Alati-024
Član od 23.03.2013.
kp izlog

Tig LIFT HITMAN

Model HT-AWI-6987

 

TIG plamenik za zavarivanje sa priključkom 10-25 -  plinski kabel cca 3 m dužine cca 3,5 m omogućava jednostavno pričvršćivanje cilindra dalje od aparata za varenje, što je važno za sigurnost.  Matica plinske cevi prema reduktoru je 19 mm.

Univerzalna, robusna ručka / plamenik za zavarivanje WP-17-VTIG PODIZANJEsa ventilom .  Daje mogućnost zavarivanja TIG metodom (u argonskom štitu), pri spajanju na obični inverter MMA aparat za zavarivanje (za obložene elektrode)

Dužina kabela 3m, debeo strujni kabel , zahvaljujući čemu je prilagođen za rad na većim strujama, duže vreme rada, manje se zagrijava.

Univerzalni, čvrsti plamenik za zavarivanje / plamenik s tipom ventila (WP-17-V ili pod drugim nazivom SR17V) s priključkom LW 10-25 odgovara većini uređaja za zavarivanje dostupnih na tržištu.

Daje mogućnost TIG zavarivanja (u argonskom štitu), kada se spoji na obični inverterski MMA zavarivač (za obložene elektrode).

Slično, nakon spajanja ovog plamenika na višenamjenski uređaj za zavarivanje tipa: MIG + MMA + TIG LIFT, možete zavarivati ​​koristeći TIG metodu.  Takve mogućnosti pružaju korištenje plinskog ventila u ručki.

Ergonomska ručka osigurava visoku udobnost rada.  Ručka ima visokokvalitetnu gumenu navlaku koja štiti kabele od habanja.

U kompletu dobijate:

  • Dugi pluto
  • Kratki pluto
  • Keramički porculan veličine 4,  5, 6,
  • Stezne čahure 2,4 mm 2,0 mm 1,6 mm
  • Difuzor (konektor) 2.4mm
  • Duljina užeta s ručkom je cca 3m
  • Ukupna duljina sajle s ručkom je cca 3,5 m

   

ID Oglasa: #145733303
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.