slika
slika
1 od 2

HAINA Stona brusilica 2u1 1500W

14.150 din

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
98
6
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Alati
Član od 11.04.2013.
kp izlog

Model : HM-7202

 

Višenamenska brusilica Haina HM7202 u kombinaciji s brusnom trakom i brusnom pločom rešenje je za sve zadatke brušenja u vašoj radionici.  Snažan i tih motor osigurava odgovarajuće performanse.  

Među prednostima uređaja je njegova varijabilnost.  Cela jedinica, zajedno s brusnom trakom, može se naginjati za 90° , iz vodoravnog u vertikslni položaj.  

Dodatni radni sto opremljen uglomerom može se naginjati u rasponu od 45° , a može se premestiti na zadnju stranu uređaja, tako da se može koristiti i za tračno brušenje.  Brusni disk se može jednostavno pričvrstiti pomoću čičak trake.  

Struktura celog uređaja izrađena je od lijevanog željeza, što osigurava izvrsnu stabilnost, bez obzira na pritisak kojem je uređaj izložen tokom brušenja.  Krajnji rezultat je uvijek izvrstan. Uređaj je opremljen usisivačem prašine

Stolna tračna brusilica, ravna brusilica i podesiva kružna brusilica s diskom.  Praktičan sto s rotirajućim, podesivim uglom.  Preporučujemo ga za obradu metalnih i drvenih elemenata, brušenje i fino brušenje.  

Haina HM7202 stalak za tračnu brusilicu čak bi se mogao opisati kao uređaj dva u jednom.  Na jednom uređaju možemo odmah primeniti dve funkcije.  Budući da je univerzalni alat, ima funkciju brusilice s trakom i diskom.

ID Oglasa: #149066086
Informacije


sve porudžbine zaprimljene do 13h saljemo isti dan

ukoliko želite da poručite željeni proizvod

ostavite podatke za slanje

ime i prezime

ulica i broj

poštanski broj i mesto

kontakt telefon

 

zbog obima posla lično preuzimanje radnim danima 16-18h uz prethodni kontakt

POSETITE I NAŠ KP IZLOG
IMAMO DOSTA DRUGIH ZANIMLJIVIH STVARI

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.