slika
slika
slika
1 od 3

Fleksibilni produžetak za bušilicu

800 din

Pančevo
Novo
136
8
pre 13 dana
Odgovara na 0% poruka.
Gigant Shop 061 211 87 97
Član od 07.09.2011.

Nema više tog jednog šrafa iza ormana koji treba pritegnuti, ni police koja je uz zid taman toliko da bušilica ne može da joj priđe. Sada je sve moguće!

  • Izuzetna fleksibilnost - Ovaj produžetak možete saviti, zavrnuti, uvrteti, itd. koliko god želite, on će se uvek u potpunosti prilagoditi vašim potrebama.
  • Maksimalna pristupačnost - Koliko često vam se desilo da jednostavno bušilica ne može da dopre do mesta gde je potrebna? Zaboravite na te muke.
  • Potpuno bezbedno - Fleksibilni produžetak je izrađen tako da kada ga jednom prikačite za bušilicu, imate potpunu kontrolu i možete raditi bez brige da će se nastavak otkačiti.
  • Za sve modele bušilica - Jednostavno se povezuje za svim modelima bušilica, kao i svaki drugi nastavak.  

Ne treba vam nikakvo umeće da biste koristili ovaj nastavak, samo ga zakačite, pozicionirajte i bušite!

  • KVALITETNA IZRADA - Rad sa bušilicom je skoro uvek izuzetno ozbiljan posao, zbog toga je ovaj nastavak napravljen da bude pouzdan!
  • PRAKTIČNO NEUNIŠTIV - Koliko god savijali ovaj fleksibilni nastavak, on će moći da radi pod apsolutno bilo kojim uglom sa maksimalnom efikasnošću.
  • JEDNOSTAVNA UPOTREBA - Sve što treba da uradite je da ga povežete sa bušilicom poput bilo kog nastavka i spremni ste za rad!

Ovaj revolucionarni fleksibilni produžetak za bušilicu i šrafilicu je konačno stigao u Srbiju! Više ne postoje mesta koja su nepristupačna bušilici, šta god da vam treba, samo sprovedite ovaj produžetak i možete da radite bez ikakvih prepreka.

 

NAŠ CILJ JE DA KAO I U DOSADAŠNJEM RADU POVEĆAMO ŠTO VEĆI ASORTIMAN PROIZVODA NA JEDNOM MESTU, TAKO DA KOD NAS MOŽETE NAĆI SVEOBUHVATNU PONUDU KAO ŠTO SU:


Veliki izbor profi i hobi alata, led rasveta za Vaš dom i dvorište, solarna rasveta, dekoracije za vaš dom i dvorište, kućni aparati itd.

PREPORUKA ZADOVOLJNIH KUPACA JE NAJVEĆE ZADOVOLJSTVO I NAJBOLJA REKLAMA VAŠ Gigant Shop.

Naš je cilj da svi naši kupci pre svega budu zadovoljni, a na nama je da obezbedimo široku lepezu ponuda proizvoda na jednom mestu a pre svega sa najboljim kvalitetom tih proizvoda.


PROIZVOD MOŽETE PORUČITI UZ PAR LAKIH KORAKA:

Tako što ćete putem SMS poruke ili pozivom na naš kontakt telefon poslati šta želite i gde želite da stigne proizvod koji ste poručili, takodje možete ostaviti podatke putem Kp naloga.

Naziv predmeta
Ime i prezime
Mesto, naselje
Ulica i broj
Broj telefona

 

ID Oglasa: #140911334
Informacije
  • LIČNO PREUZIMANJE U PANČEVU!
  • Slanje kurirskom sluzbom na adresu koju navedete.
  • Kontakt: POZIV, SMS, VIBER
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.