slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Stubna busilica PLT/SB-750

28.000 din

Subotica
Novo
Dostupno odmah
1.084
11
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Ljuba 065/46-31-313
Član od 16.07.2012.
kp izlog

065/46-31-313 Ljuba

Upoznajte ultimativni alat za svaku radionicu - Prolinetech PLT/SB-750 stubna bušilica. Ovaj profesionalni alat pruža vrhunsku preciznost i performanse koje su vam potrebne za sve vrste bušenja. Bez obzira da li se radi o drvetu ili metalu, ova stubna bušilica je savršen izbor za sve vaše specifične zahteve.

 

Jedna od najimpresivnijih karakteristika ove bušilice je njena snaga od 750W. To znači da ćete moći da obavite svoje poslove bušenja brzo i efikasno. Zahvaljujući 12 podešavanja brzine, možete prilagoditi bušilicu različitim materijalima i postići tačno ono što želite.

 

Ako ste u potrazi za preciznošću, svakako će vas oduševiti podesivi graničnik dubine. Sa ovom funkcijom, možete postaviti maksimalnu dubinu bušenja od 80mm i dobiti rezultate koji su savršeno tačni. Nikada više nećete morati da brinete o pravljenju pogrešnih rupa!

 

Steza za bušenje sa prstenastim zupčanikom će vam omogućiti da koristite najčešće veličine burgija i da izvršite zadatke bez ikakvih problema. Osim toga, ova stubna bušilica ima osovinu sa kugličnim ležajevima koja vam pruža dugotrajnu i laku upotrebu.

 

Da biste dobili maksimalnu fleksibilnost, Prolinetech PLT/SB-750 dolazi sa beskrajno podesivim stolom za bušenje. Možete rotirati i naginjati sto kako biste prilagodili ugao bušenja prema svojim potrebama. Ova neverovatna karakteristika vam pruža raznovrsnost koja je neophodna za različite vrste projekata.

 

Vaša sigurnost je uvek prioritet, zato smo uključili sklopivi štitnik od strugotine i prekidač za uključivanje/isključivanje sa funkcijom otpuštanja nultog napona. To znači da ćete biti zaštićeni od bilo kakvih nesreća i neželjenih situacija tokom rada sa ovom bušilicom.

 

Uz gumirani vrh trokrake poluge za pokretanje stezne glave, možete primeniti precizan pritisak bez ikakvih poteškoća. Ova karakteristika omogućava vam vrhunsku kontrolu nad bušilicom.

 

Uz Prolinetech PLT/SB-750, budite sigurni da ste uložili u alat koji će biti sa vama dugi niz godina. Ova stubna bušilica dolazi sa 2-godišnjom garancijom i pružiće vam mir uma i sigurnost.

 

Neka Prolinetech PLT/SB-750 bude vaš saveznik u svim vašim projektnim poduhvatima. Sa njegovom snagom, preciznošću i funkcionalnostima, ova bušilica će vam olakšati život i omogućiti vam da postignete najbolje rezultate. Ne propustite priliku da učinite svoju radionicu kompletnom sa ovim profesionalnim alatom!

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE :

  • Napajanje 230-240 V | 50 Hz
  • Snaga 750 W
  • Brzina osovine 200 min^-1 – 2600 min^-1
  • Broj stepeni brzine 12 settings
  • Naginjanje stola za bušenje 45 ° – 45 °
  • Nosač stezne glave B16
  • Prečnik bušilice 1.5 mm – 16 mm
  • Podešavanje 12 brzina za sve materijale
  • Za najčešće veličine burgija zahvaljujući robusnoj steznoj glavi sa prstenastim zupčanikom
  • Brzo i precizno bušenje korišćenjem podesivog graničnika dubine
  • Neogranično podesiva visina stola za bušenje pruža raznovrsnost upotrebe
  • Sto za bušenje se može i rotirati i naginjati
  • Gumirani vrh trokrake poluge za preciznu primenu pritiska
  • Bezbedno rukovanje zahvaljujući sklopivom štitniku od strugotine
  • Prekidač za uključivanje/isključivanje sa otpuštanjem nula napona
  • Osovina za bušenje sa kugličnim ležajevima za dugotrajnu i laku upotrebu

Garancija 2 godine



U ponudi imam veliki izbor električnih i akumulatorskih alata, uredjaja za održavenje bašte, dvorišta, a na raspolaganju Vam je i servis za popravke i održavanje motornih uredjaja. . . Pozovite i uverite se u stručnost u savetima i prodaji. Naćićemo za svakoga odgovarajući alat ili rezervni deo . . .

Ljuba - 065/46-31-313

 

ID Oglasa: #98237482
Informacije

✅ Lično preuzimanje u radno vreme prodavnice, kao i slanje kuririma

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti (garancije)

✅ Slanje direktno sa lagera, ODMAH

✅ Isporuka 1-2 radna dana
✅ Fiskalni račun se šalje u paketu.

 

Za sve informacije  pozovite ili nas posetite :

Subotica, Svete Katarine 13

Radno vreme  8-16 , ponedeljak - petak

065/46-31-313  024/580-558

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.