slika
slika
slika
slika
1 od 4

Cirkular dvosmerni

470 din

Kučevo
Novo
18
2
juče
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog

Size: 110 * 20mm/4.33 * 0.78 * 0.07 inch

Brzi, precizni rezovi 】: Dvostrani listovi testere smanjuju vibracije i omogućavaju ravnije i brže sečenje. Oštar i ne zaglavljen, siguran i pouzdan bez lomljenja. 【Širok spektar primena】: Pogodan je za sečenje niza drveta kao što su ploče od punog drveta, ploče bez boje, šperploča, kompozitne ploče, itd. Takođe može da seče PVC inženjerske cevi, plastiku, gumu, legure aluminijuma, čelik ekseri itd. 【Uglađen rad i visoka efikasnost】: Ultra tanak list testere ne oštećuje površinu predmeta, sila brušenja je ujednačena za glatke, precizne rezove. Takođe može uštedeti radno vreme i poboljšati efikasnost proizvodnje i obrade. 【Visokokvalitetni materijal】: Specijalni 20 zubaca testere visoke tvrdoće, oštri i izdržljivi koji vam nude odličan efekat sečenja. Karbidni materijal, proces gašenja, bez deformacija, otporan na habanje i izdržljiv. 【Nož dvostrane testere za obradu drveta od legure】: Dvostrani list testere / Oštar i izdržljiv / Bez pucanja / Bezbedan i pouzdan. Budite svedoci čudu, isecite dasku od punog drveta za samo jedan minut!
ID Oglasa: #165087498
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.