slika
1 od 1

VIZIR HTZ zaštitna MASKA za celo lice

1.200 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
10
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

U današnje vreme, gde je bezbednost postala imperativ, VIZIR zaštitna maska za celo lice predstavlja revoluciju u zaštiti. Kada obične maske ne pružaju dovoljno zaštite, VIZIR stupa na scenu kao zaštitnik koji ne pravi kompromise kada je reč o sigurnosti.

Karakteristike proizvoda:

  • Ekološki Materijal visokog kvaliteta:  Napravljena od ekološki prihvatljive polikarbonatne leće, VIZIR maska nudi kristalno čistu vidljivost u svim situacijama. Osim toga, ovaj materijal je otporan na udarce i ogrebotine, pružajući dodatnu izdržljivost.
  • Tehnologija protiv zamagljivanja:  Zahvaljujući inovativnom materijalu, maska sprečava formiranje maglenih slojeva čak i tokom dugotrajnog nošenja, omogućavajući vam da imate jasan pogled u svim uslovima.
  • Univerzalna i svestrana zaštita:  Ova maska nije samo estetski dopadljiva, već je funkcionalno dizajnirana da pruži maksimalnu zaštitu. Štiti oči, nos i usta, čuvajući vas od potencijalnih opasnosti iz spoljašnje sredine.
  • Dizajn za maksimalnu udobnost:  VIZIR maska je lagana i ergonomski oblikovana. Univerzalna veličina prilagođena je konturama ljudskog lica, obezbeđujući udobnost i bezbednost za sve korisnike, bez obzira na uzrast i pol.
  • Prilagodljivost raznim uslovima:  Njena svestranost je ono što je izdvaja. Bilo da ste u industrijskom okruženju, kod kuće ili na otvorenom prostoru, VIZIR maska je pravi izbor. Posebno je efikasna u situacijama gde je potrebno zaštititi se od čestica u vazduhu, poput kuhinjskih isparenja ili prašine.

Danas više nego ikad, vaša zaštita je prioritet. Svaki aspekt VIZIR maske dizajniran je s pažnjom prema detaljima i potrebama korisnika. Dok druge maske mogu pružiti osnovnu zaštitu, VIZIR postavlja nove standarde, omogućavajući vam da sa poverenjem koraknete u svaki novi dan. Osim toga, njena elegancija i funkcionalnost čine je ne samo korisnom već i modnim dodatkom koji će vas izdvojiti. Investirajte u svoju zaštitu, izaberite VIZIR zaštitnu masku za celo lice i osigurajte sebi mir i bezbednost gde god da se nalazite.

ID Oglasa: #165868313
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.