slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

VIZIR zaštitna MASKA za celo lice Vizir m

1.290 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
114
6
pre 11 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Milica Pavlovic
Član od 08.12.2020.
Svi oglasi
CENA 1290 dinara VIZIR zaštitna MASKA za celo lice Vizir maska ergonomskog dizajna, model koji pokriva celo lice. Polikarbonatsko staklo poseduje antimaglin tehnologiju. Sam vazduh kruži po unutrašnjosti maske pre nego što biva udahnut i takva unutrašnja struja sprečava magljenje maske. Staklo je širokog vidnog polja. Otporan na grebanje, bez unutrašnjih odsjaja. U izradi korišćene kvalitetne silikonske, bezmirisne, antialergijske gume. Podesivi lastiš oko glave Širok spektar upotrebe pogodan za različite namene. Maska je prijatna i udobna za nošenje i smanjuje osećaj klaustrofobije koji se često javljanja prilikom nošenja maski koje pokrivaju celo lice. Zaštita od opiljaka, zaštita od prašine, podešavanje obima, providan vizir Materijal: Polikarbonat Boja: Crna Kako poručiti Ime prezime ulica i broj broj telefona za kontakt post broj i mesto posaljite u inbox (fs3)
ID Oglasa: #160905493
Informacije

Ne radimo licno preuzimanje osim gde to nije navedeno u opisu , sva roba se salje iskljucivo putem kurirskih sluzbi, kontakt samo putem kp poruka

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.