slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

2x QBRICK PRO 500 modularna kutija sa pregradama

5.360 din

Kučevo
Novo
364
12
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog
Sistem PRO 500 kutija za alat je najmanji predstavnik nove linije profesionalnih kutija namenjenih za odlaganje alata i pribora. Ima veliku, udobnu ručku koja obezbeđuje udobno nošenje kutije sa opremom. Na poklopcu kutije nalazi se organizator sa pregradama u koje možete odložiti manji pribor. Zahvaljujući poliamidnim konektorima, možete spojiti dve PRO 500 kutije zajedno i tako proširiti svoju prenosivu radionicu. Kutija za alat PRO 500 ima izdržljivu konstrukciju i otporna je na mehanička oštećenja. Predmet aukcije su dve Sistem Pro 500 kutije
ID Oglasa: #160095419
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.