slika
slika
slika
slika
1 od 4

Kutija Qbrick System ONE 350 Profi

5.760 din

Kučevo
Novo
131
4
pre 12 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog
  • Dimenzije: 585 x 385 x 320mm
  • Izdržljivi bočni konektori od poliamida
  • Zapremina 38lit
  • Elastična zaptivka – zaštita od vode i prašine
  • Čvrsti zatvarači od poliamida


    Qbrick System ONE 350 Profi, profesionalni sistemi kutija za alate i pribor, koji na nov način poboljšavaju efikasnost i udobnost rada. Inovativne funkcije koje poboljšavaju radnu ergonomiju. Svaki detalj u Qbrick sistemskim kutijama napravljen je od najsnažnijih materijala - nema prostora za kompromis. Kao rezultat toga, ovi proizvodi garantuju godinama nesmetan rad čak i u ekstremnim uslovima. Modularni sistem omogućava kreiranje optimalnih kombinacija za raznovrsne aplikacije. Dimenzije kutije: 320 (v) x 585 (š) x 385 mm (d). Zapremina 38 lit.

     

ID Oglasa: #157401296
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.