slika
1 od 1

Kutija za alat, 2 komada, BESPLATNA DOSTAVA Cena 3.300 Set

3.300 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
27
0
pre 11 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Milica Pavlovic
Član od 08.12.2020.
Svi oglasi

Kutija za alat, 2 komada, BESPLATNA DOSTAVA

Cena 3.300

Set od dve kutije za alat. Kutije se odlikuju odličnom ergonomijom i vrlo solidnom izradom. Izliveni od otporne plastike, služiće dugi niz godina.

Kutije su veoma praktične, lagane i savršene su za uradi sam.
Kutije za alat će se uspešno koristiti za čuvanje i zaštitu alata koji se nalaze u vašoj radionici. Proizvod je prostran i može lako da primi mnogo različitih alata.
Kutije su savršene za auto radionice ili za pribor za pecanje.
Obe kutije imaju ručke za katanac tako da ne moramo da brinemo o sadržaju naših kutija.
Veća kutija ima dva organizatora na vrhu; levi organizator je podeljen na šest odeljaka, a desni na tri odeljka, dve srednje i jednu veliku.
Unutra je umetak, sa drškom i lenjirom na ivici (0 mm do 310 mm), ispod umetka je veliki kontejner za razne dodatke.
Manja kutija je opremljena umetkom sa ručkom i dubokim prostorom unutar kutije. Kutija je napravljena od izdržljive plastike i ima držač katanca za pričvršćivanje sadržaja kutije. (sv3)

ID Oglasa: #162004082
Informacije

Ne radimo licno preuzimanje osim gde to nije navedeno u opisu , sva roba se salje iskljucivo putem kurirskih sluzbi, kontakt samo putem kp poruka

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.