slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

HT-GAS-400X CO2 Hitman 400A na lageru!

27.150 dinFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
34
2
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Alat Shop 024
Član od 09.03.2015.
kp izlog

CO2 Hitman 400A 

Model HT-GAS-400X

 

Hitman HT-GAS-400X je revolucionarni novi inverterski CO2 aparat za zavarivanje, koji je napravljen prema najvišim očekivanjima kako bi mogao rešiti najrazličitije zadatke zavarivanja. Kombinacija sinergijske digitalne kontrole, visokokvalitetnih komponenti i raznovrsnih načina zavarivanja garantuje maksimalnu učinkovitost i pouzdan rad.

 

Glavne karakteristike:

- Sinergijska digitalna kontrola: Sinergijska digitalna kontrola aparata za zavarivanje omogućuje precizne postavke i savršene zavare svaki put.

- Maksimalno opterećenje žice: Hitman HT-GAS-400X može podnijeti do 5 kg žice, osiguravajući kontinuirano zavarivanje i učinkovit rad.

- Snaga od 400 A: Snaga od 400 A omogućuje učinkovito zavarivanje čak i s najtežim materijalima.

- Raznovrsni načini zavarivanja: Zavarivač nudi više načina, uključujući funkcije MIG, MAG, MMA, Flux i TIG LIFT, što vam omogućuje prilagodbu različitim materijalima i metodama zavarivanja.

Funkcije za Hot Start i Azrc Force: Funkcija Hot Start omogućuje lak početak zavarivanja, dok funkcije Arc Force i Anti Stick osiguravaju optimalne rezultate zavarivanja.

Aparat za zavarivanje Hitman HT-GAS-400X idealan je izbor za sve korisnike koji traže vrhunski kvalitet i svestrani aparat za zavarivanje za pouzdano i učinkovito obavljanje različitih zadataka zavarivanja.

 

U kompletu dobijateČ

  • Aparat
  • kablovi
  • Četka i čekić
  • Maska

 

Novo u fabričkom pakovanju!

 

 

U  ponudi imamo Flux žicu od 1 kg i 5 kg!

Uz kupovinu aparata Cena Flux žice je 10e i dva model od 5 kg 30e Flexmann  i Black 40e!

ID Oglasa: #163747903
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.