slika
1 od 1

Cevasta ručka testere Husqvarna 385 Willtek

1.880 din

Kikinda
Novo
43
1
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
✅AgroMOTO - DO 7.05. NE RADIMO
Član od 21.01.2022.
kp izlog

Cevasta Ručka za Testeru Husqvarna 385: Kvalitetna Zamena za Pouzdan Rad

Cevasta ručka testere Husqvarna 385 pruža izuzetnu stabilnost i kontrolu tokom rada sa testerom. Kada je potrebna zamena ili nadogradnja ručke na vašoj testeri, ova cevasta ručka je idealno rešenje. Dizajnirana posebno za model Husqvarna 385, ova ručka obezbeđuje udobno rukovanje i izdržljivost tokom dugotrajne upotrebe.

Ključne Karakteristike:

  1. Specifično Dizajnirana za Husqvarna 385: Cevasta ručka je prilagođena modelu Husqvarna 385, obezbeđujući savršeno sklapanje sa testerom i optimalnu funkcionalnost.
  2. Izdržljiv Materijal: Izrađena od kvalitetnog materijala, ova ručka garantuje dugotrajan rad čak i pri intenzivnom korišćenju. Materijal je otporan na habanje i udarce, obezbeđujući pouzdanost tokom vremena.
  3. Stabilnost i Kontrola: Cevasta konstrukcija pruža izuzetnu stabilnost i kontrolu tokom rada, što je posebno važno prilikom sečenja drva i obavljanja drugih poslova u kojima je preciznost ključna.
  4. Ergonomski Dizajn: Ručka je ergonomski oblikovana kako bi pružila udobno rukovanje tokom dužih perioda upotrebe. Smanjuje zamor ruku i obezbeđuje bolju kontrolu nad testerom.
  5. Jednostavna Zamena: Zamena ručke je jednostavna procedura koja ne zahteva specifične alate. Cevasta ručka se lako montira, omogućavajući brzu nadogradnju vaše testere.

Očuvanje Vaše Testere:

Zamena originalnom cevastom ručkom za Husqvarna 385 doprinosi očuvanju performansi vaše testere. Ova ručka pruža potrebnu podršku i stabilnost, čime se poboljšava efikasnost sečenja i smanjuje rizik od zamora tokom rada.

Investirajte u kvalitetnu cevastu ručku kako biste obezbedili optimalne uslove rada sa vašom testerom Husqvarna 385. Udobnost, stabilnost i izdržljivost čine ovu ručku izuzetnim dodatkom za profesionalce i ljubitelje drvne industrije.

ID Oglasa: #143197379
Informacije

DO 7. MAJA NE RADIMO ISPORUKE!

 

❗ Kontaktirajte nas prvo putem KP poruka pre poručivanja, radi provere dostupnost artikala.

CC pakete ne šaljemo.

✅ Troškovi isporuke su 430 din. Isporuka 2-5 radnih dana (ne računa se vikend), putem AKS ili Pošte.

✅ Plaćanje pouzećem.

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti. Fiskalni račun se isporučuje sa robom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.