slika
1 od 1

Dekla mača testere Husqvarna 235 236 240 Sword

1.980 din

Kikinda
Novo
7
0
pre 15 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
✅AgroMOTO - 061/25-25-444
Član od 21.01.2022.
kp izlog

Dekla mača za testere Husqvarna 235, 236 i 240 marke Sword je ključna komponenta koja omogućava sigurno i efikasno sečenje drveta i drugih materijala. Ova dekla mača je posebno dizajnirana da odgovara navedenim modelima testera, pružajući stabilnost i preciznost tokom upotrebe.

Karakteristike dekle mača:

⭐️ Precizna kompatibilnost:  Dekla mača je pažljivo dizajnirana kako bi savršeno odgovarala modelima testera Husqvarna 235, 236 i 240, osiguravajući optimalno pristajanje i funkcionalnost.

⭐️ Izdržljivost i čvrstoća:  Napravljena od visokokvalitetnih materijala, ova dekla mača je izuzetno izdržljiva i otporna na habanje, pružajući dugotrajan rad i trajnost.

⭐️ Bezbednost:  Sa stabilnom konstrukcijom, dekla mača pruža sigurnost tokom sečenja, smanjujući rizik od povreda ili nezgoda.

Prednosti korišćenja dekle mača za Husqvarna testere:

✅ Efikasno sečenje:  Precizno dizajnirana dekla mača omogućava efikasno sečenje drveta ili drugih materijala, čineći rad sa testerom lakšim i bržim.

✅ Pouzdanost:  Visokokvalitetni materijali i izdržljiva konstrukcija osiguravaju pouzdanost i dugotrajan rad dekle mača, što vam omogućava da se oslonite na vašu testeru u svim uslovima.

✅ Jednostavna zamena:  Dizajnirana za jednostavnu zamenu, dekla mača vam omogućava brzo održavanje vaše testere i bez problema nastavak rada.

Investirajte u deklu mača za Husqvarna testere 235, 236 i 240 marke Sword kako biste osigurali stabilno i pouzdano sečenje, bez obzira na vaše potrebe. Ova komponenta će vam pomoći da postignete optimalne rezultate i efikasnost pri sečenju.

ID Oglasa: #165097916
Informacije

 ❗ Kontaktirajte nas prvo putem KP poruka pre poručivanja, radi provere dostupnost artikala.

 

CC pakete ne šaljemo.

✅ Troškovi isporuke su 430 din. Isporuka 2-5 radnih dana (ne računa se vikend), putem AKS ili Pošte.

✅ Plaćanje pouzećem.

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti. Fiskalni račun se isporučuje sa robom.

⭐️ Kompletna ponuda: agromoto . rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.