slika
1 od 1

Karburator testere Stihl MS 270 280 Tillotson, Irska

4.960 din

Kikinda
Novo
37
0
juče
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
✅AgroMOTO - 061/25-25-444
Član od 21.01.2022.
kp izlog

Karburator koji je kompatibilan sa testerama Stihl MS 270 i 280, proizveden od strane Tillotson, igra ključnu ulogu u pravilnom radu motora. Evo opisa proizvoda:

Tehničke karakteristike:

  • Kompatibilnost sa modelima:  Karburator je posebno prilagođen testerama Stihl MS 270 i 280, što garantuje savršeno uklapanje i optimalne performanse.
  • Proizvođač:  Tillotson je poznat po proizvodnji visokokvalitetnih karburatora i drugih delova za motore, što obezbeđuje pouzdanost i dug vek trajanja.

Osnovne funkcije karburatora:

  • Pravilna smeša goriva i vazduha:  Karburator pruža precizno podešavanje i mešavinu goriva i vazduha neophodnu za pravilan rad motora.
  • Upravljanje brojem obrtaja:  Direktno utiče na broj obrtaja motora, omogućavajući optimalnu kontrolu i performanse.

Osnovne karakteristike karburatora:

  • Pouzdan rad u različitim uslovima:  Karburator Tillotson je dizajniran kako bi obezbedio pouzdano performanse motora u različitim vremenskim uslovima i okruženjima.
  • Dugotrajnost:  Kvalitetni materijali i izrada garantuju dug vek trajanja karburatora, što je ključno za održavanje dugotrajnih performansi motora.

Šta se dešava ukoliko je karburator dotrajao:

  • Oscilacije broja obrtaja:  Dotrajalost karburatora može izazvati nepravilnosti u radu motora, uključujući oscilacije u broju obrtaja.
  • Curenja goriva i rizik od požara:  Oštećeni karburator može uzrokovati curenje goriva, što predstavlja ozbiljan rizik od požara.
  • Neravnomeran rad motora:  Neispravan karburator može dovesti do neravnomernog rada motora, što utiče na efikasnost i performanse.
  • Nemogućnost startovanja:  Ako karburator nije u dobrom stanju, može biti teško ili nemoguće pokrenuti motor.
  • Povećana potrošnja goriva:  Oštećen karburator može prouzrokovati neravnomernu mešavinu goriva i vazduha, dovodeći do povećane potrošnje goriva.
  • Prekidi u radu motora:  Dotrajalost karburatora može uzrokovati prekide u radu motora, što značajno utiče na performanse.

Zamenom karburatora Tillotson za Stihl MS 270 i 280, osigurava se pravilan rad motora i održavanje optimalnih performansi vaše testere.

ID Oglasa: #159509725
Informacije

 ❗ Kontaktirajte nas prvo putem KP poruka pre poručivanja, radi provere dostupnost artikala.

 

CC pakete ne šaljemo.

✅ Troškovi isporuke su 430 din. Isporuka 2-5 radnih dana (ne računa se vikend), putem AKS ili Pošte.

✅ Plaćanje pouzećem.

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti. Fiskalni račun se isporučuje sa robom.

⭐️ Kompletna ponuda: agromoto . rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.