slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Oštrač lanca baterijski portabilni Micro JOLLY Tecomec

17.700 din

Kikinda
Novo
134
2
juče
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
✅AgroMOTO - 061/25-25-444
Član od 21.01.2022.
kp izlog

MONTAŽA DIREKNO NA MAČ - Nema više skidanja lanca. Baterijski oštrač za lanac, montira se direktno na vodilicu.

 

Oštrač lanca Tecomec Mj 10.8 Micro Jolly Battery Chain Grinder je praktičan i prenosiv uređaj za oštrenje lanca koji radi na baterijsko napajanje.

 

Niska potrošnja, brzo punjenje, visoka prenosivost. Pogodan za lance od 1/4'' do 404''.

Baterija i punjač uključeni.

 

Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog oštrača lanca:

Glavne karakteristike:

  1. Prenosivost:  Tecomec Mj 10.8 Micro Jolly je prenosiv uređaj, što znači da ga možete lako nositi i koristiti na terenu. Idealno rešenje za oštrenje lanca na mestu gde se vrši sečenje.
  2. Montaža na šipku:  Ovaj oštrač lanca montira se direktno na šipku lanca, eliminirajući potrebu za skidanjem lanca tokom procesa oštrenja. Ovo čini postupak oštrenja bržim i efikasnijim.
  3. Baterijsko napajanje:  Oštrač lanca radi na baterijsko napajanje, koristeći Li-on bateriju kapaciteta 10.8V – 2.0AH -22WH. Baterija je uključena u paket, pružajući vam slobodu kretanja tokom oštrenja bez potrebe za strujnim kablom.
  4. Niska potrošnja energije:  Ugrađena karakteristika niske potrošnje energije omogućava dugotrajno korišćenje baterije tokom oštrenja, čime se produžava vreme rada uređaja.
  5. Brzo punjenje:  Uređaj dolazi sa brzim punjačem koji omogućava efikasno punjenje baterije. To je posebno korisno ako želite brzo nastaviti sa radom nakon što je baterija ispražnjena.
  6. Univerzalna kompatibilnost:  Oštrač lanca je pogodan za različite tipove lanaca, uključujući one veličine od 1/4“ , .325“ , 3/8“ i 404“ .
  7. Brusni disk:  Uključen je brusni disk sa prečnikom 3.2mm (1/4“ , .325“ , 3/8“ ), koji vam omogućava precizno oštrenje lanca.

Upotreba:

  1. Postavite oštrač lanca direktno na šipku lanca.
  2. Uključite uređaj i započnite proces oštrenja.
  3. Baterija vam omogućava slobodu kretanja, a brzi punjač obezbeđuje da uređaj bude spreman za upotrebu u kratkom vremenskom periodu.

Ovaj Micro Jolly Battery Chain Grinder od Tecomec pruža praktično i efikasno rešenje za oštrenje lanca bez potrebe za skidanjem lanca sa uređaja. Pogodan je za profesionalce koji rade na terenu ili za sve one koji žele brzo i jednostavno oštrenje svojih lanaca.

ID Oglasa: #159510112
Informacije

 ❗ Kontaktirajte nas prvo putem KP poruka pre poručivanja, radi provere dostupnost artikala.

 

CC pakete ne šaljemo.

✅ Troškovi isporuke su 430 din. Isporuka 2-5 radnih dana (ne računa se vikend), putem AKS ili Pošte.

✅ Plaćanje pouzećem.

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti. Fiskalni račun se isporučuje sa robom.

⭐️ Kompletna ponuda: agromoto . rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.