slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

ANESTY pneumatski pištolj

5.500 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
115
6
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi
  • Predmet uvezen iz Švajcarske
  • Korišćen u originalnom pakovanju
  • Testiran, garancija na ispravnost
  • Prve fotografije i opis preuzete uglavnom sa sajta Amazon za navedeni predmet
  • Ostatak fotografija i opisa lično fotografisano i dodato te predstavljaju stvarno stanje i izgled opisanog proizvoda

 

★ Praktičan, lagan i efikasan, udarni ključ ima 3 nivoa obrtnog momenta sa maksimalnom snagom od 1700 Nm, čak i za najteže i najkorozivnije spojeve sa navojem. Idealan za zavrtanje i otpuštanje šrafova i navrtki sa metričkim ili inčnim navojem u raznim radioničkim poslovima.

★ Mehanizam dvostrukog čekića, njegova konstrukcija je zasnovana na upotrebi dvostruke palice koja istovremeno pogađa obe strane i proizvodi uravnoteženo i efikasno pucanje. Za zamenu guma, popravke i industrijske instalacije.

★ Pneumatski udarni ključ od 1/2 inča zahvaljujući ergonomskoj gumenoj ručki od mekog i neklizajućeg materijala, koji je ugodan na dodir, prigušuje vibracije i izoluje ruku na niskim temperaturama i obezbeđuje dobro prianjanje.

★ Maksimalni obrtni moment otpuštanja: 1700Nm Veličina Pin Veličina: 1/2" Usis vazduha 1/4 NPT Brzina praznog hoda: 8500 o/min. Radni pritisak: maks. 6,3 bara. Potrošnja vazduha: 7,0 SCFM Težina: 2,1 kg.

★ Napomena: Da biste bolje zaštitili ključ za gume, dodajte 2 ili 3 kapi ulja nakon rada i ostavite da radi 25 30 sekundi nakon podmazivanja kako biste osigurali da se uljno podmazivanje potpuno rasporedi u alatu.

k11

ID Oglasa: #162553403
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.