slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Midori Japan kompresor 24 l

14.000 dinFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
10
1
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Prodaja 024
Član od 09.01.2013.
Svi oglasi

Мидори Јапан компресор ће постати незаменљив и за аматере и за професионалце. Савршено за радионице, фарме, складишта и дом. Фарбање, пумпање, дување и чишћење је сада лакше са Мидори Јапан компресором. Компресор уља са капацитетом резервоара од 24 литара опремљен је уљном пумпом дизајнираном за дуготрајан рад. Ефикасан ваздушни компресор је опремљен двоструком контролом старт/стоп компресора и термичком заштитом мотора од прегревања. притисак на излазу омогућава широку употребу компресора. Други манометар ради са притиском у цилиндру компресора.


Техничке карактеристике: Номинални напон — 230 В, 50 Хз, Снага мотора — 1,8 кВ/2,5 КС МАКС Капацитет резервоара — 24 л Ефикасност компресора 192 л/мин Број обртаја — 2800 мин Макс. радни притисак — 8 бара Цилиндри: 1

ID Oglasa: #165861703
Informacije

 

Svu robu šaljem Postexpressom.
Uplatom na račun pre slanja poštarina Vam je jeftinija!

Slanje u roku od 2 radna dana!  Lično preuzimanje ne radimo jer nemamo mogućnosti ni vremena za to! Izuzetak su veće stvari koje je teško poslati.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.